ΣΠΟΡ

Champions League: Με πέντε αγώνες το πρώτο σεντόνι της χρονιάς

Champions League: Με πέντε αγώνες το πρώτο σεντόνι της χρονιάς
EPA/ANDY RAIN

Πρώτο σεντόνι της χρονιάς για το φετινό Champions League σήμερα καθώς με πέντε αγώνες ξεκινά η φάση των play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό μενού είναι αυτό της Χόφενχάιμ με τη Λίβερπουλ αλλά και του ΑΠΟΕΛ με τη Σλάβια Πράγας με τους Κύπριους του Γιώργου Δώνη να επιχειρούν να βρεθούν για τέταρτη φορά στους χρυσοφόρους ομίλους.

Στο Σινσχάιμ η Χόφενχάιμ θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος θέλει να οδηγήσει τους «κόκκινους» στους ομίλους μετά από απουσία τριών χρόνων. Η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη απέναντι σε γερμανικές ομάδες όμως θα παραταχθεί για άλλη μια φορά χωρίς τον Κουτίνιο ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους τραυματίες Στάριτζ και Λαλάνα ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι ο Φιρμίνιο που επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο «έφτιαξε» το όνομά του στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί στην παρθενική του συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης, επιδιώκουν συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους ενώ ο προπονητής τους Γιούλιαν Νάιγκελσμαν δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Σαλάι και Γκρίλιτς.

Στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης και ο Γιώργος Δώνης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον τεχνικό των Τσέχων ο οποίος πονοκεφαλιάζει για τη συμμετοχή του αστεριού της ομάδας Μίροσλαβ Στοχ ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σουκ και Μπίλεκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Καραμπάχ – Κοπεγχάγη (19.00)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Στεάουα (21.45)

Γιουνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45)

ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας (21.45)

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ (21.45)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ