Το «ευχαριστώ» του Λευτέρη Πετρούνια, ένα χρόνο μετά το χρυσό στο Ρίο
Ήταν 15 Αυγούστου 2016 όταν ο Λευτέρης Πετρούνιαςκατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.
Σήμερα, έναν χρόνο μετά, ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο, θυμήθηκε αυτή την μεγάλη στιγμή του με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.
Ο «βασιλιάς των κρίκων» έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τις εικόνες... Σαν σήμερα... Πολλά ευχαριστώ στον καθένα που ήταν δίπλα μου... Ευχαριστώ τους Έλληνες για όλη τους την αγάπη... Χρόνια Πολλά»!
Πριν λίγο καιρό ο Λευτέρης Πετρούνιας παραχώρησε μια συνέντευξη στο CNN Greece, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια την πιο σημαντική-μέχρι σήμερα-στιγμή της καριέρας του, ενώ έχει ήδη επικεντρωθεί στον επόμενο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης, που θα γίνει στο Μόντρεαλ τον Οκτώβριο.
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα στον Τρελοπενηντάρη - Κάνει τον κιμπάρη»
09:49
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός φορτηγού με οικοδομικά στην Εγνατία Οδό - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
09:24