ΣΠΟΡ

Το απίστευτο «δώρο» του Σισέ σε συμπαίκτη του (Vid)

Το απίστευτο «δώρο» του Σισέ σε συμπαίκτη του (Vid)
EPA/KERIM OKTEN

Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο Τζιμπρίλ Σισέ, είναι κι ένας αυθόρμητος άνθρωπος που ζει κάθε στιγμή με ένταση και πάθος, τόσο μέσα, όσο κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Γάλλος άσος που έκανε σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, πέρασε και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους των «πρασίνων». Σήμερα, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Γ' κατηγορία με την φανέλα της Ιβερντόν.

 

Ωστόσο, εξακολουθεί ένας αυθόρμητος άνθρωπος, που όταν έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα, θέλει να προσφέρει χαρά στους συνανθρώπους του. Ετσι έγινε και προ ημερών, όταν ο Σισέ, έγινε η αιτία για το ανέλπιστο δώρο που έλαβε ο συμπαίκτης του στην Ιβερντόν, Φλοριάν Γουντί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Ο 23χρονος μέσος της Ιβερντόν, υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ρήξη χιαστών και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται χρονικά, μετά την πάροδο έξι μηνών. Φανατικός φίλαθλος της Λίβερπουλ, ο Γκουντί έχει κάνει τατουάζ με το έμβλημα της ιστορικής ομάδας και δηλώνει υπερήφανος για την προτίμηση του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Μία ημέρα λοιπόν, ο Γκουντί έλαβε ένα βιντεομήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο και όταν επιχείρησε να το ανοίξει, έπαθε σοκ. Αποστολέας ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, ο φυσικός αρχηγός της Λίβερπουλ, που έχει συνδέσει το όνομα του με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές στην Ιστορία του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένης και της κατάκτησης του Champions League -με συμπαίκτη τον Σισέ- στον αξέχαστο τελικό του 2005.

«Γειά σου Φλοριάν, είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ», είπε απευθυνόμενος στον Γκουντί ο διάσημος Αγγλος.

Είμαι ειλικρινά στενοχωρημένος από τον τραυματισμό σου στο γόνατο. Μου μίλησε ο Τζιμπρίλ γι΄αυτό. Σου εύχομαι καλή αποθεραπεία κι ελπίζω να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους. Να έχεις υγεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ