ΣΠΟΡ

Ρούνεϊ: Έφτασε τα 200 γκολ στην Premier League

Ρούνεϊ: Έφτασε τα 200 γκολ στην Premier League
Reuters/Carl Recine

Ο Γουέϊν Ρούνεϊ σημείωσε το 200ο γκολ του στην Premier League στην ισοπαλία (1-1) της Έβερτον με την Σίτι στο Μάντσεστερ, επιβεβαιώνοντας ότι η καριέρα του δεν έχει τελειώσει. Ο Άγγλος επιθετικός που επέστρεψε στην Έβερτον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έφτασε τα 200 γκολ Premier League.

Ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ και της Αγγλίας, Αλαν Σίρερ, ο οποίος τερμάτισε τη σταδιοδρομία του με 260 γκολ, υποδέχτηκε τον Ρούνεϊ καλωσορίζοντας και δίνοντας συγχαρητήρια στην «κλειστή λέσχη» με ένα tweet.

«Ήταν ωραίο να συμβεί σήμερα (τη Δευτέρα) σε τόσο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ήταν μια γλυκιά στιγμή και είμαι βέβαιος ότι το κόκκινο μισό του Μάντσεστερ θα το είχε απολαύσει επίσης», δήλωσε ο Ρούνεϊ που σκόραρε 183 από τα γκολ του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

REUTERSPhil Noble 2

Πηγή:Reuters/Phil Noble 2

«Ο προπονητής μου έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να παίζω στις θέσεις επίθεσης που έχω παίξει σε όλη την καριέρα μου. Δεν είχα παίξει τόσο πολύ πέρυσι και αν δεν παίζεις είναι πιο δύσκολα», είπε.

2017 08 21T200537Z 648395621 RC16727A8E00 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND MCI EVE

Πηγή:Reuters/Carl Recine

Το ερώτημα είναι εάν αυτές οι εμφανίσεις του με την Έβερτον, μπορούν να τον κάνουν να κερδίσει ξανά μία θέση στην εθνική Αγγλίας, ανάμεσα στις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ. «Είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσω με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ τις επόμενες μέρες και θα δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Ρούνεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ