ΣΠΟΡ

Εθνική Ελλάδος: Με Μπουχαλάκη και Παπαδόπουλο αλλά χωρίς Μήτρογλου οι κλήσεις του Σκίμπε

Εθνική Ελλάδος: Με Μπουχαλάκη και Παπαδόπουλο αλλά χωρίς Μήτρογλου οι κλήσεις του Σκίμπε
EUROKINISSI/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ιδιαιτέρως κρίσιμα θεωρούντα τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντιπάλους την Εσθονία και το Βέλγιο.

Ο προπονητής Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 31 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου 2017 αντίστοιχα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ανάμεσα στους διεθνείς θα είναι για πρώτη φορά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα αγγλικά γήπεδα και έτσι ο Ομοσπονδιακός προπονητής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Στις επιλογές βρίσκεται εκ νέου και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο ματς με τη Βοσνία.

Όσον αφορά τις απουσίες δεδομένη είναι αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και αυτή του Κώστα Μήτρογλου από το ματς με την Εσθονία. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει δύο κίτρινες, ενώ ο επιθετικός της Μπενφίκα υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με το Βέλγιο.

Τέλος, από την αποστολή απουσιάζει τρίτος τερματοφύλακας ο οποίος θα κληθεί σύντομα.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής:

Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλλιος, Διαμαντάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ