Άγριο ξύλο στο Πανηλειακός - Παναχαϊκή (vid)
Εικόνες ντροπής σημειώθηκαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του... φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής.
Συμπλοκές και μάχες σώμα με σώμα, ανάμεσα σε οπαδούς της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού έλαβαν χώρα, το βράδυ της Τετάρτης, στον περίβολο χώρο του Σταδίου Πύργου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά και κατά την ανάπαυλα για το ημίχρονο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας.
Όπως αναφέρει το patristimes.gr, σπασμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένες περιουσίες, φοβισμένα παιδιά με κλάματα στα μάτια, προσαγωγές και μια αποπνικτική ατμόσφαιρα από την χρήση χημικών που έκανε ένα ολόκληρο στάδιο να μην μπορεί να αναπνεύσει, ήταν το σκηνικό του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα.
Ακολουθεί βίντεο από τις συμπλοκές.
ΣΚ Εγκλωβισμένες στα Στενά του Ορμούζ ΗΠΑ και Ιράν - Ορατός ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας ύφεσης (pics&vids)
22:03
Νέο σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ στα ανοιχτά του Λασιθίου
21:51
Κανονικά η επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
21:40
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Νέο βίντεο με τις κινήσεις του 20χρονου πριν σκοτώσει τον 27χρονο
21:28