ΣΠΟΡ

Super League: Δίκαιη μοιρασιά στα Ιωάννινα για ΠΑΣ και ΑΕΚ

Super League: Δίκαιη μοιρασιά στα Ιωάννινα για ΠΑΣ και ΑΕΚ
Με την ισοπαλία του ΠΑΣ με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Κυριακής

Τόσο ο ΠΑΣ όσο και η ΑΕΚ μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Ο Ανέστης με τις αποκρούσεις του και τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΣ διαμόρφωσαν το τελικό 0-0.

Η ΑΕΚ με απουσίες (Μάνταλος στον πάγκο με ίωση, Χριστοδουλόπουλος τιμωρημένος, Τσιγκρίνσκι αλλαγή νωρίς στο ματς) και αλλαγές στο σχήμα (Γκάλο και Βινίσιους στα άκρα) λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα, δεν είχε καλή απόδοση και στα 90 λεπτά του αγώνα στους Ζωσιμάδες.

1 4211226


(Ο Λιβάγια είχε δοκάρι για την ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)

Θα μπορούσε πάντως με δύο μακρινά σουτ, του Λιβάγια (ατομική προσπάθεια) στο 44 και του Τσόσιτς (κεραυνός από τα 35 μέτρα) στο 84 να σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη και στις δύο περιπτώσεις.

Και ο ΠΑΣ μπορεί να "τα έχει" με τον Γιάννη Ανέστη, που είπε όχι με τις αποκρούσεις του στις περισσότερες τελικές που δημιούργησε η γηπεδούχος ομάδα: στο 30 το πλασέ του Γιάκου, στο 39 το δυνατό σουτ του Λίλα, όπως και στο 60 την εκτέλεση του Αλβανού χαφ του ΠΑΣ.

4211186 copy


(Μονομαχία Τζημόπουλου και Λιβάγια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)

Μάλιστα στη φάση αυτή, ο Γιάκος πλάσαρε στην κενή εστία στη συνέχεια της φάσης, αλλά εκεί βρέθηκε ο συμπαίκτης του Ναδάλες (!) να σταματήσει την μπάλα πάνω στη γραμμή και να στερήσει το γκολ.

Super League Σουρωτή – 2η αγωνιστική

Σάββατο 26/8
Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2
Λαμία-Ολυμπιακός 0-1

Κυριακή 27/8
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0
Πανιώνιος-Απόλλων 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-0

Δευτέρα 28/8
ΑΕΛ-Αστέρας Τρ. (21.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ