ΣΠΟΡ

NBA: Η σπέσιαλ συνεργασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς (vid)

NBA: Η σπέσιαλ συνεργασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς (vid)
"Θρυλική" συνεργασία για Μπακς και Αντετοκούνμπο REUTERS / BENNY SIEU-USA TODAY SPORTS

Ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο ετοίμασαν οι Μιλγουόκι Μπακς για να προωθήσουν την ιστορική νέα σεζόν της ομάδας στο NBA, καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια στη Λίγκα. Πρωταγωνιστές είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η θρυλική Harley-Davidson.

Ο Άρθουρ Ντέιβιντσον και ο Γουίλιαμ Χάρλεϊ ίδρυσαν στην πόλη του Μιλγουόκι το 1903 το εργοστάσιο που παράγει τις μοτοσικλέτες τύπου chopper με κλασικό ντιζάιν, που έγιναν θρύλος στη διάρκεια των χρόνων. Η εταιρεία παραμένει στην Πολιτεία του Γουισκόνσιν ξεπερνώντας κάθε πρόβλημα (και τη μεγάλη Ύφεση) που της παρουσιάστηκε στη διάρκεια των ετών.

18030529


(Οι θρυλικές Harley Davidson - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KIM LUDBROOK)

https://www.instagram.com/p/p

Μαζί με τα "ελάφια" αποτελούν τα καμάρια της πόλης του Μιλγουόκι και η συνεργασία τους τη νέα σεζόν του NBA θα εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο το brand name της ομάδας. Και βέβαια επέλεξαν το Γιάννη Αντετοκούνμπο για να κάνουν τη σχετική διαφήμιση.

2016 12 16T022638Z 1317525415 NOCID RTRMADP 3 NBA CHICAGO BULLS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κεντρικό πρόσωπο σε μια ακόμη διαφημιστική συμφωνία των Μπακς - Πηγή: REUTERS / BENNY SIEU-USA TODAY SPORTS)

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, οι φίλαθλοι του Μιλγουόκι και του NBA είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και Γιάννη Αντετοκούνμπο της σεζόν 2016-17 με τις 10 κορυφαίες φάσεις της περασμένης χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ