Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «θωρακίζεται» από τους τζιχαντιστές με φράχτη από χάλυβα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει την κατασκευή ενός χαλύβδινου τείχους γύρω από το προπονητικό της κέντρο σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τρομοκράτες που οδηγούν φορτηγά.
Πιο συγκεκριμένα η ασφάλεια του Aon Training Complex σχεδιάζει να τοποθετήσει αυτόματα φράγματα και τείχος από χάλυβα ύψους 3,5 μέτρων, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Βρετανική αστυνομία πιστεύει ότι η ομάδα είναι πιθανός στόχος τρομοκρατών. Υπεύθυνοι του προπονητικού κέντρου είπαν: «Προτείναμε μια σειρά μέτρων.».
Στις 22 Μαΐου, 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 250 τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στο στάδιο Manchester Arena λίγη ώρα μετά το τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Ariana Grande.
Πλήγματα σε βάσεις της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
21:02
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
20:56
Ο εγγονός του Ραούλ Κάστρο συναντήθηκε με αξιωματούχους των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ
20:53
Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη
20:44