ΣΠΟΡ

«Άρχοντας του χρόνου» ο Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

«Άρχοντας του χρόνου» ο Ζοσέ Μουρίνιο (vid)
Λάτρης του χρόνου ο Ζοσέ Μουρίνιο EPA/MAXIM SHIPENKOV

Μια ακόμη μικρή λεπτομέρεια του χαρακτήρα του αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους Times ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενδεικτική της τελειομανίας που τον έχει φέρει στην κορυφή. Ο Special One έχει μανία με το χρόνο.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε λοιπόν ότι το ρολόι του πηγαίνει πάντα 20 λεπτά μπροστά, για να τον κρατά σε εγρήγορση. "Θέλω να βάζω πίεση στον εαυτό μου στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να τοποθετώ το ρολόι μου ένα 20λεπτο μπροστά. Πχ είναι τώρα 2.30 και εγώ έχω ένα ραντεβού στις 3.00. Λειτουργώ σαν να είναι η ώρα 2.50".

"Το ίδιο κάνω και στο ποδόσφαιρο. "Τρέχω" το χρόνο γιατί πιστεύω ότι λίγη πίεση κάνει πάντα καλό". Αυτές ήταν μερικές από τις ατάκες του Ζοσέ Μουρίνιο στα πλαίσια της ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ελβετική εταιρία ρολογιών Hublot.

(Πηγή: You Tube / Hublot)

Ο Special One ήταν από τους πρώτους "πρεσβευτές" της εταιρίας μαζί με τον ηθοποιό Τζετ Λι, αλλά και το Ντιέγκο Μαραντόνα. Πλέον ο Ελβετικός κολοσσός έχει συνεργασίες με όλα τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Γιουσέιν Μπολτ είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

(Πηγή: You Tube / Hublot)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης χορηγό την Ελβετική εταιρία και ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το 3ετες συμβόλαιο με τους "μπέμπηδες" και την πίεση στο Όλντ Τράφορντ. "Δε μου αρέσει η ήρεμη θάλασσα. Θέλω να υπάρχει πίεση στην ομάδα. Δε συμφωνώ καθόλου με τις κρίσεις των φιλάθλων για την ομάδα αυτή την εποχή (ότι είναι φαβορί για τον τίτλο). Είναι πολύ πρόωρο. Με το τρυκ του χρόνου αυξάνω την πίεση σε όλους στην ομάδα. Επιταχύνω τις διαδικασίες".

Στην ίδια συνέντευξη ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την μετεγγραφή Νεϊμάρ και τις αλλαγές που επέφερε στο παγκόσμο ποδόσφαιρο, παραδεχόμενος ότι η αξία του Λουκάκου θα ήταν πλέον διπλάσια, στα 150 εκατ. λίρες, από όσο τον αγόρασε η Γιουνάιτεντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ