ΣΠΟΡ

Το νέο άρωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Το νέο άρωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
Νέο άρωμα με την υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook/Cristiano Ronaldo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του δραστηριότητες και εκτός γηπέδων, λανσάροντας ένα καινούργιο άρωμα που φέρει την υπογραφή του. Το άρωμα CR7 παρουσιάστηε από τον ίδιο το σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που έδειξε τις ικανότητες του και κάνοντας για λίγη ώρα τον dj. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να είναι ο πρώτος και εκτός των γραμμών του γηπέδου. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας λανσάροντας δικές του σειρές σε ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα και πλέον και σε αρώματα. Το CR7 Eau de Toilette δεν είναι το πρώτο της σειράς, αλλά το 3ο και ο Κριστιάνο ευελπιστεί να κάνει αίσθηση.

Με τιμή στις 19£ (λίγο παραπάνω από τα 20 €) θα κυκλοφορήσει στα μαγαζιά και επίσημα από την ερχόμενη Τρίτη με τη φιλοδοξία να γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τους φανατικούς φίλους του Πορτογάλου. Βασικό συστατικό το άρωμας κανέλας!

Ο Κριστιάνο πόζαρε περήφανος με τη νέα δημιουργία του και δε δίστασε για αρκετή ώρα να διασκεδάσει τους καλεσμένους της εκδήλωσης παίζοντας μουσική σαν τον πιο επιτυχημένο dj.

Εκτός από τις κινήσεις του στο χώρο της μόδας, ο Κριστιάνο έχει ήδη δραστηριποιηθεί και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, με δύο συγκροτήματα, που φέρουν το όνομα του.

https://www.instagram.com/p/p

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου βρέθηκε στην κορυφή της λίστας Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ