ΣΠΟΡ

Καταδικάστηκε από το Δικαστήριο ο Γουέιν Ρούνεϊ

Καταδικάστηκε από το Δικαστήριο ο Γουέιν Ρούνεϊ
Αποδέχθηκε την ενοχή του στο Δικαστήριο ο Γουέιν Ρούνεϊ REUTERS / PHIL NOBLE

Ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κρίθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ από την Αγγλική Δικαιοσύνη. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Έβερτον καταδικάστηκε σε αφαίρεση άδειας οδήγησης για 2 χρόνια, καθώς παραδέχθηκε στην απολογία του ότι ήταν μεθυσμένος.

Η Αστυνομία είχε σταματήσει για έλεγχο την 1η Σεπτεμβρίου ξημερώματα το Γουέιν Ρούνεϊ στην περιοχή Wilmslow, στο Cheshire. Ο Άγγλος επιθετικός οδηγούσε το αμάξι μιας άγνωστης γυναίκας, που είχε γνωρίσει σε μπαρ και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο 3 φορές (!): 104 μικρογραμμάρια με όριο τα 35.

2017 09 18T085935Z 1398281495 RC1FC1A43F40 RTRMADP 3 BRITAIN SOCCER


(Μετανιωμένος αποδέχθηκε την καταδίκη του από το Δικαστήριο ο Γουέιν Ρούνεϊ - Πηγή: REUTERS / ANDREW YATES)

Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο του Στόκπορτ και παραδέχεθηκε την ενοχή του: "θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη για την κακή κρίση μου να οδηγήσω έχοντας καταναλώσει πάνω από το όριο, ήταν τελείως λάθος. Ήδη έχω ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά μου, το μάνατζερ μου, τον πρόεδρο και όλους στην Έβερτον. Τώρα θέλω να ζητήσω και συγγνώμη από τους φιλάθλους και όλους όσοι με υποστήριξαν στη διάρκεια της καριέρας μου. Αποδέχομαι πλήρως την απόφαση του Δικαστηρίου και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εργασίας".

2017 09 18T101231Z 260802851 RC171F15B3A0 RTRMADP 3 BRITAIN SOCCER


(Ο Ρούνεϊ το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστήριο του Στόκπορτ - Πηγή: REUTERS / PHIL NOBLE)

Ο Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με απαγόρευση οδήγησης για 2 χρόνια, και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας τους επόμενους 12 μήνες. Επιπλέον πλήρωσε και τα δικαστικά έξοδα 170£. Ο σκανδαλοθηρικός Τύπος συνεχίζει πάντως να ασχολείται με το συμβάν και την περιπέτειά του Ρούνεϊ εκείνο το βράδυ με την "άγνωστη" Λόρα Σίμπσον στο μπαρ και την τύχη του γάμου του Άγγλου επιθετικού.

Η απουσία της Κολίν Ρούνεϊ από το πλευρό του συζύγου της στο Δικαστήριο, αλλά και η συνέντευξη της "πέτρας του σκανδάλου" στην τηλεόραση, αποτελούν πλούσιο υλικό για τα ταμπλόιντς στη Βρετανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ