ΣΠΟΡ

«Διαδικτυακός πόλεμος» στην Κατερίνα Στεφανίδη, που πέρασε στην αντεπίθεση

«Διαδικτυακός πόλεμος» στην Κατερίνα Στεφανίδη, που πέρασε στην αντεπίθεση
Δε μάσησε τα λόγια της η Κατερίνα Στεφανίδη και απάντησε στους επικριτές της στο Twitter ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / OLIVIER HOSLET

«Πόλεμος» ξέσπασε στο Twitter με αφορμή ένα σχόλιο χρήστη σχετικά με το κατά πόσο είναι Ελληνίδα η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη, επειδή διαμένει μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ. Οργισμένη ήταν η απάντηση τόσο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας όσο και του ΣΕΓΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου και την ανάρτηση για την ψηφοφορία του καλύτερου Ευρωπαίου αθλητή της χρονιάς, με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι και εφέτος υποψήφια.

18410704


(Η Κατερίνα Στεφανίδη αγκαλιά με την Ελληνική σημαία στο Diamond League απάντησε στους αμφισβητίες της - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / STEPHANIE LECOCQ)

Κάποιος χρήστης του Twitter αναρωτήθηκε στα αγγλικά, «γιατί πρέπει να θεωρείται Ευρωπαία, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια διαμένει στις ΗΠΑ». Η Κατερίνα Στεφανίδη προσπάθησε να του εξηγήσει αρχικά ότι μοιράζεται το χρόνο σε Ελλάδα και ΗΠΑ λόγω των προπονήσεων και δε δίστασε να απαντήσει στην προκλητική ανάρτηση.

1stefaniditwitter1


(Η απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη)

«Για να σκεφτώ...μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα?» ήταν το σχόλιο της για να ακολουθήσει μια ανταλλαγή απόψεων, με το χρήστη να υπερασπίζεται τη θέση του επειδή εκείνος έχει παραμείνει στη χώρα μας και δεν έχει φύγει στο εξωτερικό.

18410705


(Η υποψηφιότητα της Στεφανιδη για κορυφαία Ευρωπαία αμφισβητήθηκε από κάποιους στο Twitter - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / STEPHANIE LECOCQ)

Οι τόνοι ανέβηκαν και στο πλευρό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας βρέθηκαν ανώνυμοι και επώνυμοι χρήστες, αλλά και ο ΣΕΓΑΣ, που έβαλε στη θέση τους όσους αμφισβήτησαν την πρωταθλήτριά μας.

«Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι κ το κάνει από μικρή ηλικία. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε για αυτήν». Ήταν η ανάρτηση, για να ολοκληρωθεί ο «διαδικτυακός πόλεμος» με απογοητευμένη την Κατερίνα Στεφανίδη.

1stefaniditwitter2


(Το κλείσιμο της "συνομιλίας" από την Κατερίνα Στεφανίδη)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ