ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το αυτοκίνητο του διάσημου σεφ Jamie Oliver είναι κινητή κουζίνα!

Το αυτοκίνητο του διάσημου σεφ Jamie Oliver είναι κινητή κουζίνα!

Ένας διάσημος σεφ θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να μαγειρεύει παντού. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη του γνωστού Jamie Oliver, που με τη  βοήθεια του τμήματος SVO (Special Vehicle Operaion) της Land Rover έχει μετατρέψει το Discovery του σε κινητή κουζίνα.

Στην κυριολεξία και με όλο τον εξοπλισμό, για σχεδόν κάθε περίπτωση. Αν πεινάσει π.χ. κανείς στο δρόμο υπάρχει φρυγανιέρα στην κεντρική κονσόλα, ενώ τα εξογκώματα στους τροχούς είναι ειδικές κατασκευές που επιτρέπουν στο διάσημο σεφ να παρασκευάσει βούτυρο (ή παγωτό) καθοδόν προκειμένου να μη λείψει ούτε αυτό.

Με το αυτοκίνητο σταθμευμένο ο Jamie Oliver, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, έχει στη διάθεσή του όλα όσα χρειάζεται για να ετοιμάσει το γεύμα ή το δείπνο που θέλει. Από μια εστία κάτω από το καπό και αυτόματο μηχανισμό για γύρισμα σούβλας στο εμπρός σήμα της μάρκας, μέχρι συρόμενο τραπέζι, νεροχύτη και εστίες γκαζιού, που όταν δεν χρειάζονται είναι καλά κρυμμένα στο χώρο αποσκευών.

Και επειδή μετά το φαγητό έρχεται το γλυκό -η παρασκευή παγωτού που προαναφέραμε…- και το ρελάξ, υπάρχει κάπου μέσα στο Land Rover και μια τηλεόραση. Η οποία θα μπορούσε να προβάλει αποκλειστικά και μόνο τις εκπομπές του Jamie Oliver…

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ