ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Ποιο Audi οδηγεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ποια οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ;

Αυτοκίνητο: Ποιο Audi οδηγεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ποια οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ;

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο συναντώνται σε επίπεδο χορηγιών και προβολής των κατασκευαστών στις φανέλες ομάδων, ενώ οι συνεργασίες αυτές περιλαμβάνουν συνήθως και την παροχή αυτοκινήτων τόσο στους παίκτες όσο και στους προπονητές και τις διοικήσεις των συλλόγων.

Αυτήν ακριβώς τη λογική ακολουθεί και η Audi, η οποία συνεργάζεται από το 2003 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και παρέδωσε, σε μια ειδική τελετή, τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που είχαν επιλέξει τα μέλη της ομάδας.

Ο σούπερ σταρ των Galacticos, ο Christiano Ronaldο, γνωστός για το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα -τελευταίο του απόκτημα μια Bugatti Chiron, ενώ είχε ήδη, μεταξύ άλλων και μια Veyron- διάλεξε ένα κατάμαυρο RS7. Το ίδιο μοντέλο πήρε και ο Keylor Navas, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, ο Sergio Ramos είναι ο μόνο που επέλεξε το R8 και μάλιστα στην ανοιχτή του εκδοχή.

Μεγάλο σουξέ μεταξύ των παικτών της Ρεάλ είχε το μεγάλο SUV της Audi, το Q7, μιας και το επέλεξαν συνολικά 14. Τρεις μάλιστα -οι Jesús Vallejo, Theo Hernández και Marcos Llorente προτίμησαν το plug-in υβριδικό Q7 e-tron quattro, ενώ το SQ7 μόνο ένας, ο Kiko Casilla. Το μικρότερο SQ5 ήταν η επιλογή του Toni Kroos και το RS5 Coupe των Karim Benzema και Lucas Vázquez, ενώ ο πιο συγκρατημένος ήταν ο Marco Asensio που αρκέστηκε σε ένα S5 κουπέ.

Ο προπονητής της ομάδας, ο διάσημος Zinedine Zidan επέλεξε ίσως το πιο εμβληματικό μοντέλο της Audi, το RS6 που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως Avant και μάλιστα στην έκδοσή του Performance των 610 ίππων. Το παράδειγμα του προπονητή τους ακολούθησαν και οι Raphaël Varane, Nacho Fernández και Marcelo. Στην πορεία θα αποδειχθεί αν το ότι έχουν τα ίδια γούστα με τον Zidan θα τους δώσει κάποιους επιπλέον πόντους…

Πριν παραλάβουν πάντως τα καινούργια τους αυτοκίνητα οι παίκτες της Ρεάλ έκαναν μερικούς γύρους -σε εξομοιωτή βεβαίως…- και με το ηλεκτρικό μονοθέσιο Audi e-tron FE04, με το οποίο η γερμανική εταιρεία θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Formula Ε που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο (2 και 3 Δεκεμβρίου) στο Χονγκ Κονγκ. Πιο γρήγορος αποδείχθηκε ο Dani Carvajal.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ