ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με το Audi Premium Mobility το καινούργιο σας Audi είναι πιο κοντά από ποτέ!

Με το Audi Premium Mobility το καινούργιο σας Audi είναι πιο κοντά από ποτέ!

Η Audi είναι μια από τις κορυφαίες premium αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο και τα μοντέλα της αποτελούν τις top προτάσεις στις κατηγορίες τους. Κι αυτό γιατί διαθέτουν σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πολυτελή διάκοσμο, πλήρη εξοπλισμό σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, την υποβοήθηση του οδηγού, τη διασύνδεση και την άνεση και -φυσικά- κορυφαία τεχνολογία σε όλους τους τομείς.

Από τους ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες, τα αυτόματα κιβώτια και τα συστήματα μετάδοσης -η Αudi εισήγαγε την τετρακίνηση στα επιβατικά με το quattro, καθώς και το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη- μέχρι την αυτόνομη οδήγηση. Η ναυαρχίδα της, το καινούργιο Α8 είναι το πρώτο και το μόνο αυτοκίνητο που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα με αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τα 60 χλμ/ώρα ο οδηγός του δεν χρειάζεται καν να έχει τα χέρια του πάνω στο τιμόνι -το αυτοκίνητο και τα εξελιγμένα συστήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένο αναλαμβάνουν τα πάντα, με απόλυτη ακρίβεια και υποδειγματική ασφάλεια.

Ταυτόχρονα, η Αudi διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα premium μοντέλων, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν όχι μόνο να βρουν αυτό που τους ταιριάζει απόλυτα και εξυπηρετεί τέλεια τις ανάγκες τους αλλά και να το προσαρμόσουν, με τη βοήθεια των δυνατοτήτων προσωποποίησης στις προτιμήσεις τους.

audi2.jpg

Η γκάμα της Audi εκτείνεται από το πρακτικό και νεανικό A1, το δυναμικό A3 και το μοντέρνο Α4, μέχρι το πραγματικά ιδιαίτερο Α5, το πολυτελές Α6 και τα κορυφαία Α7 και Α8. Αντίστοιχα η γκάμα των SUV της αποτελείται από το χαρισματικό Q2, το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Q3, το εξαιρετικό Q5 και το top Q7.

Η Audi, όμως, δεν είναι premium μόνο σε ό,τι αφορά στα προϊόντα της, αλλά και στις σχέσεις της με τους πελάτες της. Έτσι με το Audi Premium Mobility παρουσιάζει ένα νέο σύνολο υπηρεσιών υψηλής αξίας για τον πελάτη της, με στόχο να κάνει την αγορά ενός νέου Audi πιο εύκολη και την εμπειρία απόκτησης και χρήσης του ακόμα πιο ξεχωριστή και ακόμα πιο premium. Η κίνηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη φιλοσοφία της Audi, ότι ένα καινοτόμο, εξαίρετης ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας αυτοκίνητο πρέπει να πλαισιώνεται με εξίσου ξεχωριστές υπηρεσίες.

Έτσι λοιπόν βρήκε και τον τρόπο να αποκτήσετε το δικό σας Audi πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά.

Με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια Service και 5 χρόνια εγγύηση!

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έως 31/12.

Στο τέλος της χρηματοδότησης μπορεί κανείς να επιλέξει είτε να αποπληρώσει το υπόλοιπο σε 1 δόση, είτε να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, είτε να ζητήσει εκ νέου χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού με όρους καινούργιου αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ