ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε τους Ricciardo και Verstappen να κάνουν κόντρα με Lada Niva

Δείτε τους Ricciardo και Verstappen να κάνουν κόντρα με Lada Niva

Οι δύο οδηγοί της Red Bull, ο Daniel Ricciardo και Max Verstappen, έχουν τη δική τους κόντρα στις πίστες -ο καθένας για το δικό του λόγο- που ενίοτε, όπως στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζαν που τράκαραν μεταξύ τους και εγκατέλειψαν, αποδεικνύεται καταστροφική.

Έξω από την πίστα, μετείχαν και οι δύο μαζί, οδηγώντας ένα αειθαλές Lada Niva, σε μια κόντρα με κάποιους τοπικούς «ήρωες» που τους προκάλεσαν. Έτσι οι δύο πιλότοι της F1 ξεκίνησαν έναν μίνι αγώνα στους έρημους δρόμους του Αζερμπαϊτζαν. Στη θέση του οδηγού του Niva, που σημειωτέον ήταν το πρώτο τζιπ με αυτοφερόμενο αμάξωμα, o Vestappen και συνοδηγός ο Ricciardo, ο οποίος κάποια στιγμή αναγκάζεται να κατέβει για να απομακρύνει μερικά πρόβατα που έκλειναν το δρόμο.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι οδηγοί της Red Bull, που βέβαια είναι υπεύθυνη για το βίντεο που μπορείτε να δείτε, μαζί φυσικά με τη Liberty Media, τη νέα ιδιοκτήτρια της Φόρμουλα 1. Η οποία θέλει να φέρει το σπορ όσο γίνεται πιο κοντά στο μέσο θεατή και για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τους τρόπους που έχει στη διάθεσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ