ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Μετά από πόσα χρόνια κέρδισε πάλι αγώνα ο Fernando Alonso;

Αυτοκίνητο: Μετά από πόσα χρόνια κέρδισε πάλι αγώνα ο Fernando Alonso;

Ο Fernando Alonso είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 και από τους πιο καλοπληρωμένους πιλότους του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ.

Κι όμως ο Ισπανός σταρ είχε πολλά χρόνια να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Λέμε είχε γιατί μόλις χτες πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από 4 έτη. Όχι στη Φόρμουλα 1, δεν είχε άλλωστε και Γκραν Πρι, αλλά στο πρωτάθλημα αντοχής WEC, όπου επίσης συμμετέχει με την ομάδα της Toyota.

Στον αγώνα του Spa λοιπόν ο Fernando Alonso, που οδηγούσε μαζί με τους Sebastien Buemi και Κazuki Nakajima το υβριδικό Toyota TS050, τερμάτισε πρώτος με ελάχιστη διαφορά, μόλις 1,44 δευτερολέπτων, μπροστά από την δεύτερη συμμετοχή της Toyota με ίδιο αυτοκίνητο.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος WEC το θρυλικό Le Mans, όπου παρά την απουσία μεγάλων ονομάτων και μόνο με την Toyota να στηρίζει τον θεσμό, παραμένει μία από τις κορυφώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσα στη χρονιά. Όπου φυσικά θα δώσει το παρόν και ο Fernando Alonso, ο οποίος θα θέλει βέβαια να ανέβει εκ νέου στο πρώτο σκαλί του βάθρου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ