ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Renault LEVEL UP: Η Renault (σε) ανεβάζει επίπεδο!

Renault LEVEL UP: Η Renault (σε) ανεβάζει επίπεδο!

Ένα αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως κατηγορίας, είναι επιτυχημένο όταν διαθέτει χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζουν αφενός έντονη προσωπικότητα και αφετέρου καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών του.

Με βάση τα παραπάνω, τα Renault TWINGO, CLIO και CLIO SPORT TOURER έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, χάρη σε μία σειρά σύγχρονων προϊοντικών χαρακτηριστικών, τα οποία τους προσδίδουν μοναδικά πλεονεκτήματα.

Το TWINGO, το πιο προηγμένο και ευέλικτο 5θυρο αυτοκίνητο πόλης και τα CLIO και CLIO SPORT TOURER με το δυναμικό σχεδιασμό και τον απόλυτα ολοκληρωμένο χαρακτήρα τους, προσφέρουν πρακτικότητα, άνεση, ασφάλεια, αλλά και υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Φυσικά διατίθενται με πλήρη εξοπλισμό ήδη από τη βασική τους έκδοση, όμως ποιος θα έλεγε όχι σε ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο άνεσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας; Ειδικά δε αν δεν θα επιβαρυνθεί και οικονομικά;

Σίγουρα κανείς, οπότε για όλους η TEOREN MOTORS, επίσημη εισαγωγέας της γαλλικής μάρκας στη χώρα μας, εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα. Το Renault LEVEL UP, μέσω του οποίου οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τα TWINGO, CLIO και CLIO SPORT TOURER με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Πως ο αγοραστής θα αποκτήσει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού σε σχέση με αυτό που επέλεξε αρχικά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Το καινούργιο του Renault, δηλαδή, θα έχει τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην τιμή της αμέσως προηγούμενης σε εξοπλισμό έκδοσης ή για να χρησιμοποιήσουμε την «γλώσσα» της Renault θα αποκτήσει π.χ. στην περίπτωση του CLIO την έκδοση Dynamic στην τιμή της Expression.

Τα οφέλη για τον αγοραστή πολλαπλά αφού για παράδειγμα στην περίπτωση των Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER αποκτά κανείς κορυφαίο εξοπλισμό, όπως φώτα τεχνολογίας full-LED, media NAV EVO με οθόνη αφής 7,0”, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 16” κ.ά., στην τιμή της μεσαίας, από πλευράς εξοπλισμού, έκδοσης.

RENAULT LEVEL UP 24a

Φυσικά πρόβλεψη υπάρχει και για όσους επιλέξουν ευθύς εξαρχής τις κορυφαίες, σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, εκδόσεις, για το Twingo την Excite και για τα CLIO και CLIO SPORT TOURER την Dynamic. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων από γνήσια αξεσουάρ της Renault.

Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault LEVEL UP, είναι 1.335 ευρώ για το TWINGO και 1.543 ευρώ για τα CLIO – CLIO SPORT TOURER.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Renault LEVEL UP αλλά και για τη γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault. Ας σημειώσουμε πως οι τιμές του Renault TWINGO ξεκινούν από τις 10.840 ευρώ, ενώ των CLIO και CLIO SPORT TOURER, από τις 11.860 και 12.520 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ