ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Mini με τα ανανεωμένα της μοντέλα προχωρά την εξατομίκευση σε άλλο επίπεδο

Η Mini με τα ανανεωμένα της μοντέλα προχωρά την εξατομίκευση σε άλλο επίπεδο

Η Mini είχε προχωρήσει πριν λίγο καιρό στην ανανέωση του κορμού της γκάμας της, που είναι το τρίθυρο, το πεντάθυρο και το κάμπριο. Και τα τρια διαθέτουν πλέον αισθητικές διαφοροποιήσεις στα σημεία, εμπλουτισμένα εξοπλισμό, καθώς και καινούργιο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, ενώ πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Οι τιμές τους ξεκινούν στην έκδοση One (βενζίνη, 1.499 κ.εκ. με 102 ίππους) από 19.740 ευρώ για το τρίθυρο, από 20.665 ευρώ για το αντίστοιχο πεντάθυρο και από 26.710 ευρώ για το κάμπριο, ενώ ιδιαίτερη μνεία και αναφορά αξίζει στο πρόγραμμα Mini Yours Customised. Με το οποίο η βρετανική εταιρεία του ομίλου BMW περνά τις δυνατότητες εξατομίκευσης στο επόμενο στάδιο. Και αυτό γιατί ο κάτοχος Mini -το πακέτο διατίθεται για αρκετά μοντέλα της μάρκας- έχει πλέον τη δυνατότητα να σχεδιάσει ο ίδιος κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου του. Στοιχεία όπως ένθετα φλας –πρόκειται για τα γνωστά φινιστρίνια- διάκοσμο εσωτερικού από την πλευρά του συνοδηγού, φωτιζόμενα μαρσπιέ και προβολάκια LED στις πόρτες.

Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν, να σχεδιάζουν και να παραγγέλνουν αξεσουάρ Mini Yours Customised αποκλειστικά στο νέο Online Shop. Στη συνέχεια, τα εξατομικευμένα αυτά προϊόντα θα κατασκευάζονται με καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής όπως τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing) και χάραξη κειμένου μέσω λέιζερ και η παράδοση θα γίνεται σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Στη συνέχεια τα αξεσουάρ αυτά θα μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο εύκολα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του, ή εναλλακτικά από επίσημο συνεργάτη του δικτύου της μάρκας. Σε περίπτωση πώλησης μπορούν φυσικά να αντικατασταθούν από τα αρχικά στάνταρ στοιχεία, ενώ δεν υπάρχει και κάποιος περιορισμός των αλλαγών.

MINI YOURS CUSTOMIZED 6a

Με το πρόγραμμα Mini Yours Customized ο κάτοχος Mini μπορεί να διαμορφώσει ο ίδιο κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου του, επιτυγχάνοντας έτσι την μεγαλύτερη δυνατή εξατομίκευση. Πηγή: Mini

ΔΗΜΟΦΙΛΗ