ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα σοκαριστικό ατύχημα στο Lamborghini Super Trofeo στο Spa

Δείτε ένα σοκαριστικό ατύχημα στο Lamborghini Super Trofeo στο Spa

Οι αγώνες αυτοκινήτου, όσα μέτρα προστασίας και ασφαλείας και αν ληφθούν, θα έχουν πάντα έναν βαθμό επικινδυνότητας, καθώς το ατύχημα μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Όπως για παράδειγμα το σοκαριστικό συμβάν που διαδραματίστηκε στο περιθώριο των 24 Ωρών του Spa και στον αγώνα του Lamborghini Super Trofeo.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί οι Lamborghini κινούνται πολύ κοντά η μια με την άλλη. Τόσο που σχεδόν ακουμπούν, ενώ εκεί που όλα δείχνουν κανονικά, πάντα στα πλαίσια ενός αγώνα αυτοκινήτων, ο Fredrik Blomstedt χάνει τον έλεγχο του αγωνιστικού του και πέφτει με δύναμη πάνω στις μπαριέρες και τα προστατευτικά ελαστικά.

Το τρομακτικό είναι πως ακριβώς στο σημείο που προσκρούει το αυτοκίνητο ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί κριτές και άνθρωποι της οργάνωσης οι οποίοι και δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν. Αφενός γιατί όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και αφετέρου, όπως είπαμε, τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά ο οδηγός και ένας από τους κριτές, ενώ οι υπόλοιποι γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα και με μια τρομάρα που δε θα την ξεχάσουν ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ