ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτη αντίδραση: δείτε πώς γλίτωσε ένας οδηγός την κλοπή του αυτοκινήτου του

Απίστευτη αντίδραση: δείτε πώς γλίτωσε ένας οδηγός την κλοπή του αυτοκινήτου του

Πέρα από τη γνωστή πειρατεία που αφορά τα πλοία σε πολλές περιοχές του κόσμου -ειδικά στη Λατινική Αμερική και τη Νότιο Αφρική- υπάρχει και η αυτοκινητο- πειρατεία.

Μια τέτοια προσπάθεια απεικονίζεται στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία όμως εξελίχθηκε σε πανωλεθρία για τους επίδοξους κλέφτες. Που ακολούθησαν σε ένα χώρο στάθμευσης μια Mercedes GLA με το δικό τους αυτοκίνητο. Μόλις ο οδηγός της GLA σταμάτησε βγήκε αρχικά ο ένας οπλισμένος και στη συνέχεια ακολούθησε ο συνεργός του.

Ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της Mercedes πάντως δεν αιφνιδιάστηκε καθόλου: έβαλε αμέσως όπισθεν και στην ουσία αιφνιδίασε αυτός τους επίδοξους κλέφτες, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο των ληστών, με το οποίο είχαν κλείσει εν μέρει την πόρτα του πάρκινγκ.

Το θέμα φυσικά είναι πως τελικά πρέπει να χαρακτηρίσει κανείς μια τέτοια πράξη σαν του οδηγού της GLA. Ως ηρωική ή ως ανόητη; Γιατί μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ληστές να πιάστηκαν στον ύπνο και να μην χρησιμοποίησαν, ίσως και λόγω απειρίας τα όπλα τους, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να μην είχαν κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό να τα χρησιμοποιήσουν. Με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αντίδραση να είχε ενδεχόμενα τραγικές συνέπειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ