ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Honda αναβαθμίζει το NSX, το υβριδικό super car της

Αυτοκίνητο: Η Honda αναβαθμίζει το NSX, το υβριδικό super car της

H Honda ακολουθεί για τα μοντέλα της τη λογική των συχνών αναβαθμίσεων και ανανεώσεων και αυτό ισχύει φυσικά και για το super car της, το high tech NSX με το υβριδικό σύστημα πρόωσης.

Έτσι λοιπόν στο μοντέλο του 2019 δόθηκε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Για το σκοπό αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί πιο χοντρές αντιστρεπτικές μπροστά και πίσω που αυξάνουν την ακαμψία, ενώ γενικά έχουν επιλεγεί πιο σφιχτές ρυθμίσεις για την ανάρτηση, για ακόμα πιο άμεση απόκριση και στο σύστημα διεύθυνσης.

Παράλληλα και για τον ίδιο λόγο έχουν γίνει αλλαγές και στο λογισμικό του Sport Hybrid SH-AWD, που ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης με την ηλεκτρική υποβοήθηση, το Vehicle Stability Assist και τα ενεργά μαγνητοροϊκά αμορτισέρ. Επίσης τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης του NSX θα είναι τα ειδικά εξελιγμένα για αυτό Continental SportContact 6.

Στον bi-turbo V6 τα ων 3.500 κυβικών και των 581 ίππων οι μηχανικοί της Honda βελτίωσαν τη διαχείριση θερμότητας του υπερσυμπιεστή, ενώ χρησιμοποίησαν τόσο καινούργια μπεκ όσο και νέο φίλτρο σωματιδίων.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των επεμβάσεων αποτυπώνεται και στην πράξη, μιας και το NSX του 2019 είναι κατά 2,0 δεύτερα πιο γρήγορο στο γύρο στη διάσημη πίστα της Suzuka.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα νέο χρώμα, το Thermal Orange Pearlescent, πορτοκαλί δαγκάνες για τα προαιρετικά δισκόφρενα από ανθρακόνημα, καθώς και μικρές αλλαγές στη μάσκα και τους προφυλακτήρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ