ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στο Audi on Tour θα δείτε και θα οδηγήσετε πρώτοι τα Α1 και Q3, καθώς και άλλα 3 ολοκαίνουργια Audi

Στο Audi on Tour θα δείτε και θα οδηγήσετε πρώτοι τα Α1 και Q3, καθώς και άλλα 3 ολοκαίνουργια Audi

Το Audi On Tour είναι πλέον θεσμός και ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς όχι μόνο για τους φίλους της Audi αλλά για όλους τους φίλους των αυτοκινήτου που θέλουν να έχουν την εμπειρία οδήγησης ενός μοντέλου της premium κατηγορίας γενικά και ενός Audi ειδικά. Να δουν στην πράξη την εξαιρετική άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν, να διαπιστώσουν την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτουν σε όλους τους τομείς και να ανακαλύψουν το fun to drive που προσφέρουν κάτω από όλες τις συνθήκες.

Το φετινό roadshow, γιατί για roadshow στην κυριολεξία πρόκειται, παρουσιάζει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργια, πολύ- αναμενόμενα, εξαιρετικά ενδιαφέροντα και επιτυχημένα μοντέλα σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση. Πρόκειται φυσικά για τα Audi A1 και Audi Q3 τα οποία θα μπορεί κανείς να οδηγήσει στα πλαίσια του Audi on Road πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεών τους στην Ελλάδα!

Το ολοκαίνουργιο Α1 Sportback είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Με δυναμική αλλά ταυτόχρονα κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εμπνευσμένη από το θρυλικό quattro που πρωταγωνιστούσε στις πολλές αγωνιστικές επιτυχίες της μάρκας, όχι μόνο τοποθετεί τον οδηγό του στο επίκεντρο αλλά παρέχει πολλά περισσότερα από όσα περιμένει κανείς από ένα premium μοντέλο, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Είναι βέβαιο πως όσοι το οδηγήσουν στα πλαίσια του Audi on Tour θα ενθουσιαστούν, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να είναι και οι πρώτοι που θα το παραλάβουν. Προ- παραγγέλλοντάς το στην έκδοση Advance και έχοντας ως επιπρόσθετο όφελος είτε τη μηδενική χρέωση του μεταλλικού χρώματος είτε, εναλλακτικά, την απόκτηση του Smartphone Interface στην προνομιακή τιμή των 200 ευρώ.

Το νέο Q3 θέτει καινούργια, ακόμα πιο υψηλά στάνταρ στη δημοφιλή κατηγορία των SUV, καθώς έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, εξαιρετικούς χώρους, λειτουργίες και συστήματα που έρχονται απευθείας από τα κορυφαία μοντέλα της Audi και φυσικά εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά και υψηλά επίπεδα άνεσης. Τα οποία φυσικά μπορείτε να τα διαπιστώσετε οδηγώντας το στα πλαίσια του Αudi on Tour και να εντυπωσιαστείτε. Αν μάλιστα προ-παραγγείλετε την έκδοση Q3 35 TFSI θα έχετε επιπλέον όφελος την έκπτωση 50% -1.775 ευρώ αντί για 3.550 ευρώ- στο πακέτο εξοπλισμού Comfort. Το οποίο περιλαμβάνει το Audi Smartphone Interface, τον αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, τους ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, την ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης με αισθητήρες πίσω, το cruise control (αυτόματο σταθεροποιητή ταχύτητας) και τα πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED.

Τα πολύ- αναμενόμενα A1 και Q3 δεν είναι όμως ούτε τα μόνα ολοκαίνουργια μοντέλα στη γκάμα της Audi ούτε τα μόνα που θα μπορείτε να οδηγήσετε στα πλαίσια του Audi on Tour.

Το παρόν θα δίνουν τόσο το νέο κορυφαίο μοντέλο της business κατηγορίας, το καινούργιο Audi A6 sedan, που στην τελευταία του γενιά είναι όπως πάντα πολυτελέστατο αλλά και πιο σπορ από ποτέ όσο και το πιο σύγχρονο Gran Turismo της εποχής μας. To νέο Α7 Sportback, με την επιβλητική εμφάνιση, το εντυπωσιακό εσωτερικό, τη φουτουριστική τεχνολογία χάρη στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης Audi AI που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά αλλά και τα εξαιρετικά, λόγω και της δυναμικής τετραδιεύθυνσης, οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Από το Audi on Tour δεν θα μπορούσε βέβαια να απουσιάζει το κορυφαίο Q8, που συνδυάζει την επιβλητική εικόνα, την πρακτικότητα και την ευελιξία ενός μεγάλου SUV με την κομψότητα ενός πολυτελούς τετράθυρου κουπέ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ξεχωριστό σύνολο.

Όσο για την πιο δυναμική πλευρά της Audi αυτή εκπροσωπείται από τα πανίσχυρα RS3 και SQ5 με τις κορυφαίες επιδόσεις και βέβαια και από το super car της μάρκας, το μοναδικό από όλες τις απόψεις R8.

Το Audi on Tour θα περάσει πρώτα από τέσσερα σημεία στην Αττική και στη συνέχεια θα επισκεφτεί 12 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραμμά του που ακολουθεί -αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν και στο www.audiontour.gr- μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά προκειμένου να μη χάσετε το κορυφαίο roadshow και τη δυνατότητα να οδηγήσετε αλλά και να αποκτήσετε πρώτοι τα εξαιρετικά νέα μοντέλα της Αudi.

Πρόγραμμα Audi on Tour

  • Karenta Α.Ε., Αργυρούπολη - 14 Νοεμβρίου
  • Ι. Φιλιππαίος Α.Ε., Αιγάλεω - 15 Νοεμβρίου
  • Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε., Αγ. Παρασκευή - 16 Νοεμβρίου
  • Karenta Α.Ε., Μαρούσι - 17 Νοεμβρίου
  • Φ. Σταθόπουλος Α.Ε.Β.Ε., Χαλκίδα - 19 Νοεμβρίου
  • Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε., Λάρισα - 20 Νοεμβρίου
  • Ιωαννίδης Αυτοκίνητα Α.Ε., Κοζάνη - 21 Νοεμβρίου
  • Απ. Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε., Καρδίτσα - 22 Νοεμβρίου
  • Karenta Α.Ε., Θεσσαλονίκη - 24 Νοεμβρίου
  • Ετεά Α.Ε., Θεσσαλονίκη - 25 Νοεμβρίου
  • Πορεία Α.Ε., Σέρρες - 26 Νοεμβρίου
  • Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε., Ιωάννινα - 28 Νοεμβρίου
  • Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε., Αγρίνιο - 29 Νοεμβρίου
  • Αφοί Ρηγόπουλοι Α.Ε., Τρίπολη - 3 Δεκεμβρίου
  • Δέλτα Καρ Α.Ε., Πάτρα - 4 Δεκεμβρίου
  • Ξενάκης Αυτοκίνητα Α.Ε.Β.Ε., Ρόδος - 7 Δεκεμβρίου
  • Karenta Α.Ε., Ηράκλειο Κρήτης - 12 Δεκεμβρίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ