ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mε το πολυτελές Mercedes Vito Tourer Dark Edition κάνουν online surfing μέχρι και 8 άτομα!

Mε το πολυτελές Mercedes Vito Tourer Dark Edition κάνουν online surfing μέχρι και 8 άτομα!

Τα τελευταία χρόνια το Mercedes Vito Tourer είναι πανευρωπαϊκά το πιο επιτυχημένο και περιζήτητο βαν μεταφοράς προσώπων και φυσικά η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα το δείτε παντού, από τους αρχαιολογικούς χώρους και το κέντρο της πρωτεύουσας και των άλλων μεγάλων πόλεων, στις εθνικές και επαρχιακές οδούς, μέχρι και σε όλα τα νησιά, σε πολλές παραλλαγές, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία.

Τα πλεονεκτήματα του Vito Tourer είναι δεδομένα: Ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια, πλούσιος εξοπλισμός και κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ασφάλεια και υψηλή τεχνολογία, ισχυροί και οικονομικοί κινητήρες πετρελαίου με εξαιρετικά περιορισμένες ανάγκες συντήρησης που ξεκινούν από τα 1.598 κυβικά εκατοστά και τους 114 ίππους.

Ταυτόχρονα, η ειδική έκδοση Dark Edition αυξάνει και άλλο τα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης. Και αυτό διότι διαθέτει στάνταρ στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού συνολικής αξίας 4.880 ευρώ. Στοιχεία όπως επενδύσεις τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδεδυμένα με μαύρο leatherette, με αυτά των επιβατών να αλλάζουν εύκολα προσανατολισμό, προκειμένου να προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εκάστοτε μεταφορικές απαιτήσεις.

2

Επιπρόσθετα ο upper class χαρακτήρας του Vito τονίζεται ακόμα περισσότερο με ένα από τα τρία ιδιαίτερα μεταλλικά χρώματα -πρόκειται για το μαύρο του οψιδιανού, το μπλε του καβανσίτη και το γκρι της πέτρας- που μπορούν να επιλεγούν για το αμάξωμά του.

Και επειδή η Mercedes γνωρίζει -και μάλιστα πολύ καλά- τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, ειδικά των επαγγελματικών της οχημάτων και πάντα θέλει να προσφέρει τις κορυφαίες, πιο εξελιγμένες και πιο σύγχρονες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες, το Vito Tourer Dark Edition διατίθεται πλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση με σύστημα In-Car WiFi. Το οποίο είναι dual band στα 2.4 και 5 GHz, διαθέτει δωρεάν προπληρωμένη mobile internet SIM card 60 GΒ, εξασφαλίζει ταχύτητες σύνδεσης που αγγίζουν τα 150 Mbps και παρέχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης μέχρι και 8 διαφορετικών συσκευών, μετατρέποντας το πολυτελές βαν σε WiFi Hotspot!

3

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως όλοι οι επιβάτες μπορούν να περιηγούνται την ίδια στιγμή στους δρόμους της χώρας μας αλλά και στο διαδίκτυο, έχοντας συνεχή πληροφόρηση για όλα όσα τους ενδιαφέρουν και επικοινωνία με όσους επιθυμούν.

Η Mercedes, όμως, δεν εξασφαλίζει στους πελάτες της μόνο κορυφαία για την κατηγορία τους και όχι μόνο οχήματα. Τους παρέχει και ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις προκειμένου η απόκτησή τους να γίνεται εύκολη και προσιτή. Ειδικά για το Vito Tourer Dark Edition υπάρχουν ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με χαμηλή προκαταβολή και δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες, ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου για τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκλειστικά για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για έως και 3 χρόνια.

4

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω είναι σαφές πως το Mercedes Vito Tourer Dark Edition αποτελεί την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των βαν μεταφοράς προσώπων, ειδικά από τη στιγμή που εξοπλίζεται στάνταρ με το σύστημα In-Car WiFi!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ