ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο μπορεί να πωλείται το σαλόνι μιας Bugatti Veyron;

Πόσο μπορεί να πωλείται το σαλόνι μιας Bugatti Veyron;

Πρακτικά από ένα αυτοκίνητο μπορούν να βρεθούν τα πάντα από πλευράς εξαρτημάτων. Είτε μέσω του κατασκευαστή και του επίσημου δικτύου του, είτε από εξειδικευμένες ανεξάρτητες εταιρείες, είτε διαδικτυακά.

Μεταξύ αυτών και ολόκληρα σαλόνια, ακόμα και αν πρόκειται για αυτό μιας Bugatti Veyron 16.4 του 2008. Που πωλείται από την εταιρεία Braman Motors που έχει έδρα το Μαϊάμι. Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει πως τα πάντα είχαν αφαιρεθεί από τον ιδιοκτήτη της Bugatti αμέσως μετά την παραλαβή της, προφανώς για να τοποθετήσει άλλα που του άρεσαν πιο πολύ. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι είναι αχρησιμοποίητα, ενώ οι πωλητές αναφέρουν πως φυλάσσονταν και σε κλειστό, κλιματιζόμενο χώρο.

Το σετ περιλαμβάνει από τις ζώνες ασφαλείας και τον επιλογέα ταχυτήτων μέχρι τα καθίσματα και τις μοκέτες και άλλα πολλά, ενώ το κόστος του ανέρχεται σε 150.000 δολάρια. Όσο δηλαδή εάν διαμέρισμα, ένα σκάφος ή μια σχεδόν καινούργια Ferrari ή Lamborghini.

Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος θα ενδιαφερθεί για ολόκληρο το σαλόνι μιας Veyron. Η πιο πιθανή απάντηση είναι κάποιος ήδη κάτοχος Veyron που θέλει να αλλάξει το εσωτερικό του δικού του αυτοκινήτου. Πάντως το προς πώληση σε ταιριάζει σε όλες τις Bugatti που κατασκευάστηκαν από το 2006 έως το 2015 και οι τιμές του ως μεταχειρισμένες κυμαίνονται πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ