ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Για όσους η νέα Mercedes G-Class φαίνεται soft υπάρχει και η Brabus 800 Widestar

Αυτοκίνητο: Για όσους η νέα Mercedes G-Class φαίνεται soft υπάρχει και η Brabus 800 Widestar

H νέα Mercedes G-Class έχει επιβλητική εμφάνιση ήδη από τη στάνταρ εκδοχή της, πόσο μάλλοv ως AMG G 63. Για κάποιους όμως ακόμα και αυτό το παρουσιαστικό δεν είναι αρκετό, καθώς θα ήθελαν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η Brabus που έχει τη λύση υπό τη μορφή της 800 Widestar.

Η οποία έχει ακόμα πιο τονισμένα φτερά και έτσι δείχνει σημαντικά πιο φαρδιά από τα 10 εκατοστά που είναι η πραγματική αύξηση του πλάτους της, ενώ ταυτόχρονα έχει και καινούργιο καπό με εισαγωγές αέρα, πλευρικές εξατμίσεις οι οποίες είναι ομολογουμένως διακριτικές, προβολείς στην οροφή καθώς και πίσω αεροτομή και ως κερασάκι στην τούρτα ζάντες με διάμετρο 23 ιντσών. Προαιρετικά(!) υπάρχουν και μικρότερες 20 και 22 ιντσών.

Το εσωτερικό αντίστοιχα είναι επενδεδυμένο πλήρως με δέρμα, διαθέσιμο και στην απόχρωση των φωτογραφιών μας που κάνει ωραία αντίθεση με το όποιο σκούρο αμάξωμα, ενώ από κει και πέρα ικανοποιούνται και όλες οι επιθυμίες των πελατών.

Οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων επενέβησαν και στον κινητήρα. Έτσι ο bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών έχει πλέον νέους υπερσυμπιεστές με αποτέλεσμα η απόδοσή του να έχει αυξηθεί στους 800 ίππους (αύξηση 215 ίππων σε σχέση με τη στάνταρ AMG G 63) και στα 1.000 Nm. Τα οποία εξασφαλίζουν στο θηρίο που ξεπερνά τους 2,5 τόνους ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 4,1 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 240 χλμ./ ώρα. Φυσικά για να σταματήσει όλος αυτός ο όγκος από αυτές τις ταχύτητες έχει αναβαθμιστεί ανάλογα και το σύστημα πέδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ