ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτη Tesla: Αύξησε την τιμή του Model Y μόλις 2 εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του

Απίστευτη Tesla: Αύξησε την τιμή του Model Y μόλις 2 εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του

Οι αυξήσεις των τιμών στα αυτοκίνητα από την πλευρά των εργοστασίων είναι λίγο πολύ δεδομένες και αυτό έκανε και η Tesla. Που μετά από και παλινωδία μειώσεων και αυξήσεων πρόσθεσε τελικά από κάτι στις τιμές όλων των μοντέλων της.

Και όταν λέμε όλων εννοούμε όλων στην κυριολεξία, μιας και από τις αυξήσεις δεν εξαιρέθηκε ούτε το πιο καινούργιο από αυτά. Το Model Y, το δεύτερο και πιο μικρό SUV της, που μοιράζεται πολλά με το Model 3 και που παρουσιάστηκε επίσημα μόλις πριν από 2 εβδομάδες,. Μάλιστα οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν προς το τέλος του έτους.

Έτσι ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα πως οι τρεις εκδόσεις του Model Y που θα είναι τότε διαθέσιμες, οι Long Range, Dual Motor AWD και Performance θα κόστιζαν 47.000, 51.000 και 60.000 δολάρια τελικά όταν αρχίσουν να πωλούνται θα είναι ακριβότερες κατά 1.000 δολάρια.

Ακόμα δεν έχει διευκρινισθεί αν η αύξηση αυτή αφορά και το βασικό μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2020 και όπως είχε ανακοινωθεί θα ξεκινά από τις 39.000 δολάρια.

Επίσης η Telsa θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σε ποια τιμή θα αποκτήσουν το Model Y, την αρχική ή αυτήν που ανακοινώθηκε μετά από μόλις δύο εβδομάδες, όσοι έσπευσαν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να το παραγγείλουν δίνοντας και προκαταβολή.

Το βέβαιο είναι πως η Tesla πάντα βρίσκει έναν τρόπο, όχι κατ’ ανάγκη με θετικό αντίκτυπο, για να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ