ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: To TT Quantum Edition δεν πωλείται στις αντιπροσωπείες της Audi

Αυτοκίνητο: To TT Quantum Edition δεν πωλείται στις αντιπροσωπείες της Audi

Το Quantum Grey Edition είναι μια ειδική έκδοση του TT η οποία θα κατασκευαστεί συνολικά 99 φορές και θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου. Αποκλειστικά στο εντυπωσιακό γκρι ματ χρώμα των φωτογραφιών μας, το οποίο συνδυάζεται με κόκκινα στοιχεία, αλλά και αρκετό επιπρόσθετο εξοπλισμό, τον οποίο η Audi δεν αναφέρει πάντως αναλυτικά.

Ο κινητήρας είναι ο TSI των 2.000 κυβικών και των 245 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση, ενώ λόγω και του συλλεκτικού του χαρακτήρα η τιμή του στη Γερμανία είναι κατά 18.000 ευρώ πιο ακριβή σε σχέση με την αντίστοιχη στάνταρ έκδοση.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Audi TT Quantum είναι πως δεν θα πωλείται στις αντιπροσωπείες της μάρκας αλλά μόνο online, μέσω της ιστοσελίδας www audi.de. Δείχνοντας έτσι και το μέλλον της αγοράς αυτοκινήτου. Μάλιστα οι υποψήφιοι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσία ενημέρωσης που ανά πάσα στιγμή θα λύνει τις τυχόν απορίες τους και θα τους βοηθά προκειμένου να κάνουν την πιο σωστή επιλογή σε ότι αφορά π.χ. τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού. Επίσης θα μπορούν να επιλέξουν και το σημείο παραλαβής του αυτοκινήτου που μπορεί να είναι π.χ. και το σπίτι τους.

Η πρόθεση της Audi δεν είναι φυσικά να καταργήσει τις φυσικές αντιπροσωπείες της, αλλά να αρχίσει σιγά σιγά να αναπτύσσει την online παραγγελία των μοντέλων της που με βεβαιότητα θα είναι τα μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ