Πώς επιλέγει κανείς την πιο σωστή και πιο οικονομική ασφάλεια για το αυτοκίνητό του;

Πόσο εύκολη είναι η επιλογή μιας ασφάλειας για ένα αυτοκίνητο;

Αν την κάνεις χωρίς να το πολυψάξεις πολύ εύκολη. Επικοινωνείς με κάποιο ασφαλιστή, δίνεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία σου, σου λέει το ασφάλιστρο και αυτό ήταν.

Αυτό ήταν βέβαια αλλά το πιθανότερο είναι και να έχεις χάσει χρήματα μιας και το ασφάλιστροo θα είναι σίγουρα ακριβό και αν συμβεί το απρόοπτο να διαπιστώσεις πως δεν έχεις κάποια σημαντική κάλυψη που σημαίνει επιπλέον επιβάρυνση ή να ταλαιπωρηθείς γιατί η εταιρεία που επέλεξες έτσι στα γρήγορα δεν ήταν και η πλέον αξιόπιστη.

Αν αποφασίσεις να κάνεις μια έρευνα αγοράς για να καταλήξεις στην πιο συμφέρουσα επιλογή τότε θα βρεθείς αντιμέτωπος, μιας και δεν είσαι ειδικός, στην κυριολεξία με ένα χάος.

Πάμπολλες ασφαλιστικές εταιρείες που δεν μπορείς και δεν ξέρεις να τις αξιολογήσεις, εκατοντάδες για να μην πούμε χιλιάδες προγράμματα που διαφέρουν στις καλύψεις, στις λεπτομέρειες και στις τιμές, απουσία σωστής πληροφόρησης για το τι ταιριάζει στην περίπτωσή σου ή για τυχόν εκπτώσεις που δικαιούσαι, όροι που δεν καταλαβαίνεις απόλυτα… Χάος…

Στην κυριολεξία, που για να το ξεδιαλύνεις, αν το ξεδιαλύνεις, θα χρειαστείς πολύ χρόνο - τη στιγμή που χρειάζεσαι άμεσα το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου για να μπορείς να το κυκλοφορήσεις νόμιμα και ξέγνοιαστος- και το αποτέλεσμα υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, για να μην πούμε βεβαιότητα, πως δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό.

Η κατάσταση φαίνεται αδιέξοδη και αγχωτική, αλλά δεν είναι.

Γιατί υπάρχουν εξειδικευμένες πλατφόρμες για τη σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου που έχουν κάνει από πριν όλη αυτή την έρευνα και την επιλογή που για έναν μη ειδικό φαίνεται βουνό.

Πλατφόρμες όπως το insurancemarket, το οποίο βρίσκεις πολύ εύκολα από τον υπολογιστή ή το smartphone σου και συνεργάζεται με περισσότερες από 20 επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε είσαι βέβαιος για την αξιοπιστία τους και ήρεμος ότι επιλέγεις σωστά.

Στην ηρεμία σου συμβάλλει και το ότι μέσω των Οδηγών Ασφάλισης του insurancemarket μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά και κυρίως απόλυτα κατανοητά για το τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις προκειμένου η ασφάλειά σου να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις και η πλέον συμφέρουσα οικονομικά.

INSURANCE MARKET 1

 

Μαθαίνεις για παράδειγμα αν δικαιούσαι εκπτώσεις, ότι πρέπει να αναπροσαρμόζεις την αξία του αυτοκινήτου γιατί σε περίπτωση π.χ. κλοπής η αποζημίωση γίνεται με βάση την τρέχουσα αξία αγορά και δεν υπάρχει λόγος κανένας μα κανένας λόγος να επιβαρύνεσαι, ότι υπάρχουν κλίμακες απαλλαγής για τις καλύψεις πυρός, κλοπής και μικτής που επηρεάζουν το τελικό ασφάλιστρο. Το οποίο επηρεάζεται και από το χρόνο ασφάλισης, που όσο πιο μεγάλος είναι τόσο μεγαλύτερη είναι και η έκπτωση.

Και επειδή πάντα υπάρχουν απορίες ή ερωτήματα και ειδικές περιπτώσεις υπάρχει ειδικός ασφαλιστικός σύμβουλος, διαθέσιμος συνεχώς, 24 ώρες το 24άωρο ο οποίος μπορεί να σε καθοδηγήσει.

Η συνέχεια είναι εξίσου εύκολη και απλή: επιλέγεις τις καλύψεις που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι, συγκρίνεις τις προτάσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το insurancemarket, καταλήγεις σε αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα και σχεδόν άμεσα το ασφαλιστήριο είναι στο mail σου.

Απλά, άνετα, ήρεμα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Με βεβαιότητα ο δρόμος του insurancemarket είναι ο πιο ενδεδειγμένος και ο πλέον αποτελεσματικός σε ότι αφορά την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σου. Πρακτικά είναι μονόδρομος…

Διαβάστε επίσης