ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που επέλεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που επέλεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι διάσημος και επιτυχημένος, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα παιδί 20 και κάτι ετών που χαίρεται πολύ, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με κάποια πράγματα που μπορεί και αποκτά.

Όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο, για το οποίο ο ίδιος ο Στέφανος λέει πως περίμενε τέσσερις μήνες για να το παραλάβει. Το ωραίο είναι πως είναι τόσο ενθουσιασμένος παρ΄όλο που δεν οδηγεί, οπότε μπορούμε από τώρα να καταλάβουμε το θα γίνει όταν θα καθίσει ο ίδιος πίσω από το τιμόνι του Tesla Model 3.

Το πιο μικρό μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας είναι αυτό που επέλεξε ο Έλληνας τενίστας ο οποίος λέει on camera στο βίντεό του πως του αρέσει η προσέγγιση της μάρκας. Στην πορεία εντυπωσιάζεται από το μέγεθος του πορτμπαγκάζ και από το ότι υπάρχει χώρος για πράγματα και κάτω από το εμπρός καπό, στο ότι δεν χρειάζεται να έχει κλειδί αλλά απλά μια κάρτα, καθώς και από την ησυχία που επικρατεί στο εσωτερικό.

Στο δρόμο και από τη θέση του συνοδηγού μένει έκπληκτος από τον τρόπο που επιταχύνει το Model 3. Αν πρόκειται πάντως για την κορυφαία έκδοσή του AWD Performance, τότε αυτή έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν μπροστά και έναν πίσω, που εξασφαλίζουν την τετρακίνηση και συνδυαστική ισχύ 480 ίππων. Που με τη σειρά τους βοηθούν στην επίτευξη ενός 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δεύτερα και μιας τελική ταχύτητα 261 χλμ./ ώρα.

To Tesla Model 3 AWD Performance κοστίζει στις ΗΠΑ από 59.500 ευρώ, ενώ αν προσέξετε στο βίντεο θα δείτε πως το αυτοκίνητο του Έλληνα τενίστα έχει νούμερα Μονακό, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ