ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στo νέο Audi Q4 E-Tron θα μπορεί να επιλέξει κανείς από 25 διαφορετικά σχέδια για τους προβολείς

Στo νέο Audi Q4 E-Tron θα μπορεί να επιλέξει κανείς από 25 διαφορετικά σχέδια για τους προβολείς

Μέσα στην επόμενη χρονιά, το 2020, η Audi θα παρουσιάσει το επόμενο σημαντικό ηλεκτρικό της μοντέλο. Το Q4 E-Tron που θα είναι το πρώτο που θα βασίζεται στο ειδικό για την ηλεκτροκίνηση πλαίσιο MEB του ομίλου Volkswagen, καθώς και αυτό που προαλείφεται για best seller της στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων.

Φυσικά και στα ηλεκτρικά σημαντικό ρόλο θα παίξει η εξατομίκευση, που όσο περνά ο καιρός αποκτά όλο και μεγαλύτερες δυνατότητες. Όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα επιλογής της εμφάνισης των φωτιστικών σωμάτων και μάλιστα τόσο μπροστά όσο και πίσω. Έτσι οι υπεύθυνος για την εμφάνιση του νέου Q4 E-Tron ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο υποψήφιος αγοραστής του θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τουλάχιστον 25 διαφορετικά σχέδια αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό του γούστο και τις προτιμήσεις του.

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς ανάλογη επιλογή υπάρχει και για τη ναυαρχίδα της VW, το Touareg απλά στο E-Tron οι διαθέσιμες επιλογές θα είναι πολύ περισσότερες. Φυσικά η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή χάρη στην τεχνολογία LED, η οποία καθιερώνεται όλο και περισσότερο και παρέχει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στους σχεδιαστές.

Σε ότι αφορά το σύστημα πρόωσης του νέου Audi Q4 E-Tron θα αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα προκειμένου να εξασφαλίζεται και η τετρακίνηση, με συνδυαστική απόδοση που θα ξεπερνά τους 300 ίππους. Μια από τις μπαταρίες που θα χρησιμοποιούνται θα είναι των 82 kWh και θα εξασφαλίζει μια αυτονομία περί τα 450 χιλιόμετρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ