ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα γενιά μοντέλων BMW Plug-In Hybrid

Νέα γενιά μοντέλων BMW Plug-In Hybrid

Η νέα γενιά Plug-In Hybrid μοντέλων της BMW είναι γεγονός. Με βιώσιμη αποδοτικότητα, προηγμένη τεχνολογία και υψηλή απόδοση. Αυτές είναι οι απαιτήσεις κινητικότητας του αύριο στα μοντέλα BMW του σήμερα.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα BMW Plug-In Hybrid στην πιο πλούσια γκάμα της αγοράς, με ηλεκτρική αυτονομία εντός πόλης που αγγίζει τα 87 χιλιόμετρα αλλά και με κορυφαία ισχύ που φτάνει τους 394 ίππους. Δείτε την παρουσίαση εδώ.

ΝΕΑ BMW 225xe ACTIVE TOURER

Γεμάτη ενέργεια, όπως ακριβώς και η ζωή στην πόλη. Απόλυτη οδηγική απόλαυση, ακόμα και σε μακρινές διαδρομές. Ακριβώς αυτό που περιμένετε από μία BMW. Η BMW 225xe Active Tourer συνδυάζει την αποδεδειγμένη ευελιξία και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου με τη χαρακτηριστική για BMW δυναμική οδήγησης. Η τεχνολογία BMW eDrive από το BMW EfficientDynamics εξασφαλίζει εκπληκτική αυτονομία με πλήρη ηλεκτροκίνηση – με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων και εντελώς αθόρυβα. Η τέλεια λύση για την οδήγηση στην πόλη!

ΝΕΑ BMW 330e

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα πάντα από την αρχή. BMW 330e σημαίνει οδηγική απόλαυση, δυναμική και κορυφαία αποδοτικότητα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive εξασφαλίζει την αύξηση της αυτονομίας, με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας– συγχρόνως περιορίζονται σημαντικά οι εκπομπές CO2. Το σύστημα BMW eDrive συντονίζει τη συνεργασία όλων των στοιχείων του συγκροτήματος μετάδοσης BMW με τον ηλεκτροκινητήρα, ώστε να συνδυάζεται η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα με την κορυφαία δυναμική οδήγησης, αλλά και να αυξηθεί η ηλεκτρική αυτονομία.

ΝΕΑ BMW 530e

Σκεφτείτε δημιουργικά. Ακολουθήστε την εποχή. Δύο προτάσεις που είναι ουσιαστικές για τη βιώσιμη επιτυχία. Η BMW 530e υιοθετεί απόλυτα και τις δύο αυτές προσεγγίσεις και βρίσκεται μπροστά από την εποχή της. Στοχεύει στην οδηγική απόλαυση που ηλεκτρίζει και κοιτά προς το μέλλον.

ΝΕΑ BMW 745e/Le

Με την plug-in υβριδική BMW 745e συνδυάζετε τα καλύτερα από δύο κόσμους: τις αξιοσημείωτες επιδόσεις του εξακύλινδρου κινητήρα και την πρωτοποριακή αποδοτικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης νεότερης γενιάς. Βασικό στοιχείο του υβριδικού συστήματος κίνησης είναι ο πρωτοποριακός ηλεκτροκινητήρας που είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Αυτό επιτρέπει την κίνηση με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας σε υψηλές ταχύτητες.

ΝΕΑ BMW X5 xDRIVE45e

Όποιος θέλει να εξασφαλίσει προβάδισμα με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο πρέπει να φέρει στο δρόμο τεχνολογίες φερμένες από το μέλλον. Με την τεχνολογία eDrive του BMW EfficientDynamics, η BMW X5 xDrive45e δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ισχύς, καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη αυτονομία, αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και περαιτέρω μείωση των εκπομπών ρύπων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια στα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κανείς ταξιδεύοντας με την plug-in υβριδική BMW X5.

Μάθετε περισσότερα:
https://www.bmw.gr/hybridmodels

ΔΗΜΟΦΙΛΗ