ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου του αυτοκινήτου

Η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου του αυτοκινήτου

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018, με την καθολική σχεδόν συμμετοχή των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά αλλά και την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την Αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας μας.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, η έκθεση ορόσημο του κάδου του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, όπου όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα λάβει χώρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Πρόκειται για την έκθεση που αποτελεί την ισχυρότερη και πλέον εξειδικευμένη στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με διεθνή πρότυπα. Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 αναμένεται να παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον τομέα της μηχανοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου. Άλλωστε είναι αδιαμφισβήτητα το σημείο αναφοράς ετησίως τόσο για Εισαγωγείς – Αντιπροσώπους Αυτοκινήτων όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες και υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο aftermarket του αυτοκινήτου, θα εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά και ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και λιπαντικά. Η μεγάλη επιτυχία της περυσινής έκθεσης με την προσθήκη της εκθεσιακής τέντας ευρωπαϊκών προδιαγραφών ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και αυξάνει και τις συμμετοχές και τις προσδοκίες όλων μας.

Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ είναι ο χώρος, όπου συγκεντρώνεται το μέλλον ολόκληρου του κλάδου. Ύστερα από 6 συναπτά έτη διοργάνωσης έχει καταφέρει να έχει τεράστια αναγνωρισιμότητα και ελκτική δύναμη. Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό και οι επισκέπτες στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 95.000.
Σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά σε μια γιορτή για τους φίλους που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ