ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«Αυτοκίνηση 2019»: Όλα τα καινούργια μοντέλα που μπορείτε να δείτε στην Έκθεση

«Αυτοκίνηση 2019»: Όλα τα καινούργια μοντέλα που μπορείτε να δείτε στην Έκθεση

Σήμερα ξεκίνησε η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού και θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου με πολλές ελληνικές πρεμιέρες και με σχεδόν όλα τα νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Μεταξύ αυτών και πολλά υβριδικά και ηλεκτρικά, αποτυπώνοντας την τάση της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και δείχνοντας το μέλλον που δεν είναι και τόσο μακρινό.

Υβριδικά που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας παρουσιάζουν η μάρκα πολυτελείας του ομίλου PSA, η DS Automobiles με το DS 7 Crossback Hybrid 4x4 αλλά και η Peugeot με το 3008 plug-in hybrid, η BMW με τις PHEV εκδόσεις των X3 και X5, η Hyundai με το Kona Hybrid, η VW με το ανανεωμένο Passat GTE, η Subaru με το Forester και XV e-Boxer, καθώς και η Volvo με το XC90 B5.

Αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα παρουσιάζουν οι Peugeot (e-208), Opel (Corsa-e), Kia (e-Niro και e-Soul), η DS Automobiles (DS 3 Crossback E-tense), η Mercedes (EQC), η Mini (Cooper SE) και η VW (ανανεωμένο e-up!).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νέες γενιές ιδιαίτερα επιτυχημένων και καταξιωμένων και στην Ελλάδα μοντέλων, όπως του VW Golf της 8ης γενιάς, των Peugeot 208, Renault Clio και Opel Corsa, του Hyundai i10, της BMW σειράς 1 και του ολοκαίνουργιου Kia XCeed. Επίσης μπορείτε να δείτε τις ανανεωμένες εκδόσεις των Opel Astra, Renault Twingo, Skoda Superb και VW Passat, ενώ δυναμικό παρόν δίνουν και SUV.

Καινούργια για τη χώρα μας σε αυτήν την κατηγορία είναι η Mercedes GLB, το Mazda CX-30, το Skoda Kamiq, τα VW T-Roc R και T-Roc Cabriolet, το VW Tiguan Allspace, το Fiat 500X Sport καθώς και το Volvo XC40 T3 Geartronic, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor.

Μοντέλα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας είναι και τα Fiat Panda Trussardi, το MINI John Cooper Works Clubman, το MINI 60 Years Edition και Peugeot Rifter.

Την παράσταση πάντως αναμένεται να κλέψουν και τα πρωτότυπα, με πιο εντυπωσιακό όλων τη Mercedes Vision EQ Silver Arrow.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 15.00- 21.00 τις καθημερινές και 10.00-21.00 τα Σαββατοκύριακα. Η γενική είσοδος είναι 8 €, με μειωμένο εισιτήριο 5 € για ΑμεΑ, πολύτεκνους, ανέργους, φοιτητές και παιδιά 12- 18 ετών, ενώ για παιδιά μικρότερα των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ