ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με το Mycarnow@Kosmocar μπορείτε να αγοράσετε online άμεσα διαθέσιμα VW, Audi και Skoda

Με το Mycarnow@Kosmocar μπορείτε να αγοράσετε online άμεσα διαθέσιμα VW, Audi και Skoda

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγές μεταξύ άλλων των Volkswagen, Audi και Skoda δίνει τη δυνατότητα εύκολης, γρήγορης και ασφαλούς απόκτησης αυτοκινήτου online από το σπίτι ή το χώρο εργασίας του μέσω της νέας υπηρεσίας ψηφιακής κράτησης και αγοράς Mycarnow@Kosmocar.  

Η οποία λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Ταυτόχρονα υπάρχουν προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση με δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Οι προνομιακοί αυτοί όροι ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Mycarnow@Kosmocar, είναι ξεχωριστή για κάθε μάρκα της Kosmocar (mycarnow.kosmocar.gr/vw για τη Volkswagen, mycarnow.kosmocar.gr/audi για την Audi και mycarnow.kosmocar.gr/skoda για τη Skoda) και σε αυτήν παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Την επιλογή του αυτοκινήτου, ακολουθεί η επιλογή του εξουσιοδοτημένου εμπόρου που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Η οποία γίνεται με την τήρηση όλων των οδηγιών για την εξασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες (πωλήσεις, After Sales, συνεργεία) του δικτύου της Kosmocar.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ