ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το καινούργιο Nissan X-Trail δεν θα διαφέρει από το Rogue που μόλις παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ

Το καινούργιο Nissan X-Trail δεν θα διαφέρει από το Rogue που μόλις παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ

Μέσα στη χρονιά η Nissan θα ξεκινήσει τον κύκλο της νέας γενιάς των SUV της, με πρώτο στη λίστα το μεγάλο της μοντέλο για την Ευρώπη το X-Trail. Το οποίο είναι εξίσου επιτυχημένο με το όνομα Rogue και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπου υπάρχει μια προπορεία, καθώς παρουσιάστηκε ήδη η καινούργια του εκδοχή που φυσικά δίνει και την εικόνα του νέου X-Trail, που αισθητικά θα διαφοροποιείται στα σημεία.

Η εικόνα του νέου Rogue λοιπόν προσδιορίζεται από το συνδυασμό μιας πιο εμφατικής και χαρακτηριστικής μάσκας και των καινούργιων διαιρεμένων προβολέων. Από πλευράς διαστάσεις οι αλλαγές, όπως τα συν 34 χιλιοστά του μήκους και τα μείον 5 του ύψους, είναι ανεπαίσθητες, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει διαθέσιμη και διχρωμία για το αμάξωμα.

Γενικά το νέο Nissan X-Trail, κρίνοντας από το Rogue, θα έχει μια πιο σύγχρονη και upper class προσέγγιση η οποία θα επαναλαμβάνεται και στο εσωτερικό του. Το οποίο στο αμερικάνικο SUV προσδιορίζεται οπτικά από την οθόνη αφής των 9,0 ιντσών του συστήματος inftainment, ενώ η πιο high tech υπόσταση σε σχέση με την τρέχουσα γενιά υποστηρίζεται τόσο από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών όσο και από το μεγάλo HUD (Head Up Display) με την διαγώνιο των 10,8 ιντσών

Ένα σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης του νέου Nissan Rogue από το καινούργιο X-Trail θα είναι οι κινητήρες τους. Και αυτό γιατί ο μεγάλος τετρακύλινδρος των 2.500 κυβικών που κινεί το πρώτο δεν θα έρθει στην Ευρώπη. Όπου οι βασικές επιλογές θα είναι οι τετρακύλινδροι των 1.332 κυβικών με τους 140 και τους 160 ίππους καθώς και ο diesel των 1.500 κυβικών, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και μια υβριδική έκδοση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ