ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MINI Countryman: Kορυφαία επιλογή και για την πόλη και για την εξοχή!

MINI Countryman: Kορυφαία επιλογή και για την πόλη και για την εξοχή!

Σαν το MINI Countryman, άλλο δεν υπάρχει. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την σχεδίαση του αμαξώματος αποκλείεται να το μπερδέψεις με κάποιο άλλο μοντέλο της κατηγορίας του.

Με εξελιγμένη συνδεσιμότητα και προηγμένες τεχνολογίες

Mε ένα μεταξόνιο που φτάνει τα 2,670 μέτρα, το πιο ευρύχωρο MINI προσφέρει μεγάλους και άνετους χώρους για έως πέντε επιβάτες, oι οποίοι έχουν όλες τις σύγχρονες διευκολύνσεις στην διάθεσή τους μέσω της οθόνης αφής 6,5 ιντσών και της πιο πρόσφατης έκδοσης του συστήματος infotainment. Μέσω της εφαρμογής MINI Connected, το MINI Countryman και το smartphone μπορούν να γίνουν ένα, ενώ οι προορισμοί και τα μέρη που έχεις βρει στο διαδίκτυο ή σε εφαρμογές όπως το Apple Maps και το Google Maps, μπορούν να μεταφερθούν στο Countryman γρήγορα και εύκολα. Ενδεικτικά η συμβατότητα με το Spotify επιτρέπουν την πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή μουσικών επιλογών μέσω του ηχοσυστήματος του MINI.

Ταυτόχρονα, ο οδηγός μπορεί να ελέγχει διάφορες λειτουργίες του Countryman εξ αποστάσεως, καθώς μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες συγκεντρωμένες στην εφαρμογή MINI Connected. Για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί να ελέγχει την κατάσταση των παραθύρων και των θυρών, να κλειδώσει/ξεκλειδώσει την πόρτα ή να ενεργοποιήσει το σύστημα κλιματισμού πριν μπει στο αυτοκίνητο. Ο έλεγχος των εφαρμογών του smartphone σας από το ΜΙΝΙ γίνεται ακόμη πιο εύχρηστος, αφού υπάρχει έλεγχος και εντοπισμός του MINI Countryman εξ αποστάσεως, ηχώντας την κόρνα ή ενεργοποιώντας τα φώτα.

Όσο για το χώρο αποσκευών, ξεκινά από τα 450 λίτρα και με τις αναδιπλώμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων η πρακτικότητα εκτοξεύεται στα 1.390 λίτρα.

P90342684 lowRes mini cooper countrym

Σύγχρονη και αποδοτική γκάμα κινητήρων

Το περιπετειώδες Sports Activity Vehicle (SAV) προσφέρει την μοναδική go-kart αίσθηση που χαρακτηρίζει κάθε MINI, ανάγοντας την καθημερινή οδήγηση σε μία διασκεδαστική διαδικασία. Είτε σε επαρχιακό δρόμο με διαδοχικές στροφές είτε μέσα στην πόλη, το Countryman προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση John Cooper Works με κινητήρα βενζίνης 2.000 κυβικών και 306 ίππων, που μέσα σε μόλις 5,1 δεύτερα έχει φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα και μπορεί να κινηθεί ακόμα και με 250 χλμ./ώρα. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και την εξελιγμένη τετρακίνηση ALL4, όπως και η Cooper με τον τρικύλινδρο σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών που αποδίδει 136 ίππους.

Η βασική έκδοση του Countryman είναι η One με απόδοση 102 ίππων. Για όσους προτιμούν και διανύουν πολλά χιλιόμετρα σε ετήσια βάση υπάρχει και η diesel One D με επίσης 1.500 κυβικά και 116 ίππους, ενώ από εκεί και πάνω υπάρχουν οι δίλιτρες και προαιρετικά τετρακίνητες Cooper D και Cooper SD με 150 και 190 ίππους, αντίστοιχα. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα υπάρχουν διαθέσιμα χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσεων ή αυτόματα Steptronic είτε με 7 σχέσεις και διπλό συμπλέκτη είτε με 8 και μετατροπέα ροπής.

P90342705 lowRes mini cooper countrym

Ένα υβριδικό Countryman για αθόρυβες διαδρομές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η plug-in υβριδική έκδοση του MINI Countryman, το σύστημα κίνησης του οποίου αποτελείται από τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.500 κυβικών της μάρκας και έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 224 ίππους, ενώ η ύπαρξη ηλεκτρικού κινητήρα στον πίσω άξονα εξασφαλίζει και την τετρακίνηση. Το ΜΙΝΙ Countryman PHEV έχει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 9,6 kWh, που εξασφαλίζει δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης για μέχρι και 51 χιλιόμετρα με βάση τις κοντά στην πραγματικότητα προδιαγραφές WLTP, ενώ ταυτόχρονα έχει να επιδείξει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,8 δεύτερα) σε συνδυασμό με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές CO2 (από 43 έως και 47 γραμμάρια το χιλιόμετρο).

Το MINI Countryman Plug-In Hybrid έχει προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων κάτω των 40.000 ευρώ και αυτόματα αποτελεί την ιδανική πρόταση ενός πραγματικά «πράσινου» αυτοκινήτου με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Κάτω από τις 40.000 ευρώ είναι και η λιανική τιμή προ φόρων της έκδοσης MINI Yours Plus που καθιστά το MINI Countryman Plug-In Hybrid ακόμα πιο πολυτελές και πλήρες από πλευράς εξοπλισμού. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πακέτο Chili: Σύστημα άνετης πρόσβασης, Σπορ καθίσματα οδηγού, Πακέτο αποθηκευτικών χώρων, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Cruise control, Προβολείς LED, Προβολείς ομίχλης LED, Πακέτο φωτισμού, ΜΙΝΙ Excitement.
  • Πακέτο Υπηρεσίες Connected: Υπηρεσίες eDrive, Πληροφορίες κίνηση στους δρόμους (RTTI), Concierge Services, E Drive Services (Remote Services), Apple CarPlay.
  • Εξωτερικός σχεδιασμός ΜΙΝΙ ALL4, Γυάλινη οροφή Panorama, Ζάντες ελαφρού κράματος 19’’ MINI Yours, Ελαστικά runflat, Αντιηλιακά κρύσταλλα, Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, Επένδυση ουρανού ανθρακί, Σπορ δερμάτινο τιμόνι ΜΙΝΙ Υours, Driving Assistant, Πακέτο εξωτερικών καθρεφτών, Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών, Ράγες οροφής, Parking Assistant & Χρώμα οροφής σε μαύρο, ασημί, λευκό ή στο χρώμα αμαξώματος.
  • Ηχοσύστημα Harman Kardon.
  • MINI Connected XL & Υπηρεσίες
  • Πακέτο Wired: Ασύρματη φόρτιση, Σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ.
P90257674 lowRes mini cooper s e coun

Καλοτάξιδο!

Το MINI Countryman είναι ένα πολυδιάστατο SAV που γεμίζει με ικανοποίηση όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του. To μοναδικό του στιλ κάνει κάθε μετακίνηση μαζί του μια ευχάριστη υπόθεση, ενώ τα δυναμικά του χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησής του εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν πάντοτε επιθυμούσατε ένα αυτοκίνητο που θα έκανε την κάθε μέρα μαζί του μια ξεχωριστή εμπειρία, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ζήσετε το όνειρό σας.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή του Countryman ξεκινά από τις 26.510 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό ήδη από την βασική έκδοση και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Executive που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7-σχέσεων διπλού συμπλέκτη, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης MINI, Apple CarPlay και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Παράλληλα η MINI προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και διακανονισμούς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Περισσότερα για το MINI Countryman μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.

P90342724 lowRes mini cooper countrym

Αποκτήστε το ΜΙΝΙ Cooper Countryman με όφελος έως και 3.000 ευρώ

Η MINI και η MINI Financial Services προσφέρουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και ευελιξίας στους υποψήφιους αγοραστές.

Συγκεκριμένα, το «ΜΙΝΙ Together» περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη για την αγορά ετοιμοπαράδοτου μοντέλου ΜΙΝΙ Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive, το οποίο διατίθεται και με όφελος έως και 3.000 ευρώ, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή την αίσθηση «ασφάλειας» μιας και σε διάστημα τους ενός έτους, θα έχει το δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Ο εξοπλισμός του πακέτου Executive διαθέτει μεταξύ άλλων αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Steptronic 7 σχέσεων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ, σισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Apple CarPlay, μεταλλικό χρώμα, ράγες οροφής, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών με ελαστικά runflat, προβολείς ομίχλης LED, πακέτο φωτισμού, χρώμα οροφής σε μαύρο, ασημί, λευκό ή στο χρώμα αμαξώματος.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MINI Together» περιλαμβάνει: α) Χαμηλή προκαταβολή από 10%, β) Δυνατότητα 12μηνης χρήσης και επιστροφής χωρίς επιβάρυνση και γ) Πρόγραμμα εξασφάλισης πληρωμής δόσεων. Το πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.