SPONSORED ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι τρεις «SOS» παράγοντες για την αγορά μοτοσικλέτας

Οι τρεις «SOS» παράγοντες για την αγορά μοτοσικλέτας

Μηχανή σημαίνει οδήγηση με ελευθερία, χωρίς άγχη, χωρίς έγνοιες και πίεση, για αυτό και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους, που αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στις μετακινήσεις μας, τόσο στην πόλη όσο και για τις αποδράσεις μας από αυτήν.

Προκειμένου όμως να απολαύσουμε αυτό ακριβώς το συναίσθημα, που συνδυάζει την ελευθερία με τη δύναμη και την υπεροχή, προηγείται… το πρακτικό του θέματος, που είναι η επιλογή της μοτοσικλέτας που μας ταιριάζει.

Πριν προβούμε, λοιπόν, σε μια απόφαση αγοράς είναι καλό να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά τρεις παράγοντες που θεωρούνται «sos» για το συγκεκριμένο θέμα.

  1. Η χρηματοδότηση

Είναι γεγονός πως η αγορά μίας μοτοσικλέτας - είτε αυτή αποτελεί το βασικό μέσο μετακίνησής μας είτε τη χρησιμοποιούμε για τις βόλτες και τις αποδράσεις μας - απαιτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο. Για αυτό και πρέπει πρωτίστως να ελέγξουμε το πρόγραμμα χρηματοδότησης που τη συνοδεύει. Η BMW Motorrad, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στο χώρο της μοτοσικλέτας, πρωτοπορεί με ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο. Πρόκειται για το BMW Zero2Ride, από την BMW Financial Services, το οποίο πραγματικά διευκολύνει την απόκτηση μοτοσικλετών BMW, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία, χωρίς καμία έγνοια. Γιατί με αυτό, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να επιλέξει τη μοτοσικλέτα που επιθυμεί, με τον εξοπλισμό που επιθυμεί και να την αποκτήσει με:

  • Προκαταβολή 50%
  • Χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού με 0% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75)
  • Διάρκεια 24 μήνες.

Πληρώνουμε, δηλαδή, το μισό της αξίας στην αρχή, ως προκαταβολή, ενώ το υπόλοιπο μέσα σε δύο χρόνια, αλλά με 0% επιτόκιο – πραγματικά μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.

  1. Μια αξιόπιστη ασφάλιση Μοτοσικλέτας

Δεύτερο κριτήριο που πρέπει να προσέξουμε ως υποψήφιοι αγοραστές μοτοσικλέτας, είναι το πρόγραμμα ασφάλισης που τη συνοδεύει, τουλάχιστον για όσο διάστημα «τρέχει» το πρόγραμμα χρηματοδότησης. Το BMW Zero2Ride συνοδεύεται από πλήρες πρόγραμμα για την προστασία αναβάτη και μοτοσικλέτας από την ασφαλιστική εταιρεία ALLIANZ, μιας από τις κορυφαίες του ασφαλιστικού κλάδου. Έτσι, μία ακόμα «έγνοια», φεύγει από το κεφάλι μας καθώς πλέον είμαστε καθησυχασμένοι, ως υποψήφιοι αγοραστές, μπροστά σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

  1. Εμφάνιση και επιδόσεις

Όποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση της μοτοσικλέτας που θα αγοράσει, μάλλον δεν λέει όλη την αλήθεια. Διότι η μοτοσικλέτα για τον ιδιοκτήτη της είναι κάτι περισσότερο από μέσο μεταφοράς, από όχημα. Είναι η προσωπική του επιλογή, εκφράζει την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής του.

Κι επειδή διαφορετικός τρόπος ζωής, σημαίνει διαφορετικό είδος μοτοσικλέτας - για παράδειγμα, άλλη η επιλογή όταν θέλουμε να αγοράσουμε μοτοσικλέτα για τις μετακινήσεις μας στην πόλη, άλλη για τα ταξίδια μας, άλλη όταν θέλουμε να αποτυπώσουμε τον δυναμισμό στην οδήγηση - η BMW Motorrad μας προσφέρει επιλογή μεταξύ όχι μίας, ούτε δύο, αλλά έξι κατηγοριών: Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure και Urban Mobility. Άρα πραγματικά είναι βέβαιο πως για κάθε υποψήφιο αγοραστή, υπάρχει μια πρόταση BMW Motorrad που θα τον ενθουσιάσει, ακριβώς διότι του ταιριάζει απόλυτα.

Χρηματοδότηση, ασφάλιση μοτοσικλέτας, εμφάνιση και επιδόσεις είναι οι παράγοντες που δεν πρέπει να παραλείψουμε να εξετάσουμε διεξοδικά, πριν αγοράσουμε μοτοσικλέτα. Η BMW Motorrad μας εξασφαλίζει την καλύτερη χρηματοδότηση με το BMW Zero2Ride που περιλαμβάνει προκαταβολή 50% και αποπληρωμή σε 24 δόσεις με 0% επιτόκιο, ολοκληρωμένη ασφάλιση οχήματος με την ALLIANZ και πάρα πολλές επιλογές για να καταλήξουμε στη μηχανή που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μας, ενώ εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μας.

Διότι, με τα δεδομένα αυτά, είναι τώρα η στιγμή μας να αποκτήσουμε τη BMW μοτοσικλέτα που ονειρευόμαστε!