ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτροκίνητο κλασικό Range Rover;

Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτροκίνητο κλασικό Range Rover;

Μπορεί το κλασικό Range Rover, που πριν από πενήντα χρόνια, το 1970, δημιούργησε ουσιαστικά την κατηγορία των πολυτελών SUV, να ζήσει άλλον μισό αιώνα;

Αν μετατραπεί σε ηλεκτρικό σίγουρα ναι και μάλλον έτσι σκέφτηκε η εξειδικευμένη στις μετασκευές κλασικών μοντέλων σε ηλεκτρικά Lunaz Design. Που μπορεί να μην αναφέρει πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης αλλά πριν το τοποθετήσει κάνει το αρχέτυπο Range Rover φύλλο και φτερό.

Όταν το συναρμολογεί και πάλι δεν είναι μόνο σαν καινούργιο αλλά διαθέτει και όλα τα σύγχρονα συστήματα. Από τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλιματισμό μέχρι infotainment με οθόνη αφής.

Επίσης η βρετανική εταιρεία, που προγραμματίζει συνολικά 50 μονάδες του κλασικού Range σε έκδοση EV, θα έχει διάφορες εκδόσεις αμαξώματος, με τρεις ή πέντε πόρτες, με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, ακόμα και κάμπριο.

Φυσικά με όλα αυτά δεν περιμένει κανείς και μια τιμή που θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευκαιρία. Κάθε άλλο, μιας και η Lunaz ζητά, μαζί με την πλήρη αναπαλαίωση ούτε λίγο ούτε πολύ τουλάχιστον 270.000 ευρώ προ φόρων. Σαφώς περισσότερα σε σχέση με την κορυφαία έκδοση του σύγχρονου Range Rover.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ