ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Reindeer Eight είναι η πρόταση της Bentley για το μεταφορικό μέσο του Άι Βασίλη

Αυτοκίνητο: Η Reindeer Eight είναι η πρόταση της Bentley για το μεταφορικό μέσο του Άι Βασίλη

Η Mulliner είναι το τμήμα της Bentley το οποίο ασχολείται με τις ειδικές παραγγελίες των πελατών της μάρκας και για τις φετινές γιορτές, τις πιο ιδιαίτερες των τελευταίων δεκαετιών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό.

Να δημιουργήσουν, χρησιμοποιώντας ως βάση την καινούργια έκδοση της ναυαρχίδας της μάρκας, την Flying Spur V8 με τους 542 ίππους το ιδανικόι όχημα για το πιο αγαπημένο άγιο των παιδιών, τον Άι Βασίλη. Ανάλογο είναι και το όνομα της δημιουργίας τους: Reindeer Eight, μιας και οι οχτώ τάρανδοι έχουν εδώ αντικατασταθεί από τους οχτώ κυλίνδρους.

Φυσικά η Reindeer Eight δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα αμαξώματος, ενώ τη θέση του Flying B στο πάνω μέρος της μάσκας έχει πάρει ένα χρυσός τρισδιάστατος τάρανδος. Γενικά ο χρυσός δίνει το παρόν σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως είναι οι διαχύτες αλλά και οι ζάντες των 22 ιντσών, ενώ τα λογότυπα V8 έχουν αντικατασταθεί από τα Reindeer Eight.

Το κόκκινο χρώμα, σε συνδυασμό με χρυσές ραφές αλλά και ειδικά γραφικά στις ξύλινες επενδύσεις, κυριαρχεί και στο εσωτερικό της Bentley για τον Αι Βασίλη, ενώ προκειμένου η μετακίνηση να είναι όσο πιο άνετη γίνεται τα καθίσματα διαθέτουν κάθε δυνατή λειτουργία, από θέρμανση και εξαερισμό μέχρι μασάζ πολλαπλών προγραμμάτων.

Και μιας και ο Άι Βασίλης είναι ένας ένα είναι και αντίτυπο της έκδοσης Reindeer Eight της Bentley Flying Spur V8.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ