ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford και ο Ken Block χωρίζουν μετά από μια δεκαετία

Η Ford και ο Ken Block χωρίζουν μετά από μια δεκαετία

«Η συνεργασία μου με την εταιρεία που έφτιαχνε το φορτηγάκι που είχε ο πατέρας μου όταν ήμουν έφηβος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στη Ford για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης ανυπομονώ για ένα 2021 χωρίς περιορισμούς και με τη δυνατότητα να απλώσω λίγο περισσότερο τα φτερά μου και να παίξω με πολλά άλλα παιχνίδια».

Με αυτή τη δήλωση ο διάσημος youtuber, drifter και οδηγός αγώνων Ken Block ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ford, η οποία είχε ξεπεράσει τη δεκαετία. Μιας συνεργασίας η οποία ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη -από το Gymkhana 3 που ήταν το πρώτο μέχρι το πρόσφατο και τελευταίο Gymkhana 10 τα views έχουν ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο(!), ενώ ο Block μετείχε και σε αγώνες- και δημιουργούσε την αίσθηση πως η σχέση μεταξύ Block και Ford ήταν άρρηκτη.

Πάντως ο Block παρουσίασε ένα τελευταίο βίντεο της σειράς «Hoonicorn vs the world», στο οποίο πρωταγωνιστεί το AWD Mustang Hoonicorn, το τετρακίνητο τέρας των 1.400 ίππων που μαζί με το F-150 Hoonitruck είναι τα αγαπημένα του Block και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα Gymkhana.

Από την πλευρά της η Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Block αυτής της δεκαετίας και με τις ευχαριστίες του επικεφαλής της Jim Farley.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ