ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί η Jeep κατέβασε από το ΥοuTube το διαφημιστικό σποτ με τον Bruce Springsteen;

Γιατί η Jeep κατέβασε από το ΥοuTube το διαφημιστικό σποτ με τον Bruce Springsteen;

To Super Bowl είναι για τις ΗΠΑ το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς και για το κανάλι που το μεταδίδει το εισπρακτικό γεγονός του έτους, μιας και τα συγκεκριμένα διαφημιστικά σποτ κοστίζουν χρυσάφι. Το τηλεοπτικό παρόν στο Super Bowl δίνουν φυσικά και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων και η Jeep. Η οποία φέτος ήθελε να περάσει ένα μήνυμα πιο πολιτικό, προτρέποντας τους Αμερικανούς να ενωθούν και να βρουν έναν κοινό δρόμο.

Το σποτ λέγεται The Middle και πρωταγωνιστής του είναι ο «Boss» Bruce Springsteen, που οδηγεί σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ και σε ένα μικρό παρεκκλήσι που θεωρείται πως βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της χώρας. Το αυτοκίνητο που φαίνεται, ομολογουμένως ελάχιστα, δεν είναι κάποιο καινούργιο μοντέλο αλλά ένα πιο παλιό το CJ-5.

Τα πάντα δείχνουν τέλεια με το διαφημιστικό αυτό σποτ, που όμως κατέβηκε εσπευσμένα από το YouTube. Ακριβέστερα χαρακτηρίστηκε ως ιδιωτικό και έτσι δεν μπορεί να το δει κανείς. Ο λόγος για αυτό είναι κάποια θέματα που έχει ο Boss με τη δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αναφορές στις 14 Νοεμβρίου του 2020 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Επίσης έχει κατηγορηθεί για απερίσκεπτη οδήγηση και κατανάλωση αλκοόλ σε κλειστό χώρο.

Ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Springsteen συνελήφθη στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πως συνεργάστηκε κατά τη σύλληψη, καθώς και ότι δεν έχει άλλες συλλήψεις για τον ίδιο λόγο.

Η Jeep πάντως, όπως προαναφέραμε, «κατέβασε» καλού κακού το σποτ, προκειμένου να αποφύγει τυχόν συνειρμούς και αρνητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ