ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Mercedes AMG GT 4 Door Coupe με lifestyle ανανέωση

Η Mercedes AMG GT 4 Door Coupe με lifestyle ανανέωση

Η τετράθυρη AMG GT μπορεί να μην υπόκειται στον κλασικό ορισμό του σπορ αυτοκινήτου, αλλά από την άλλη διεύρυνε το κοινό στο οποίο απευθύνονται τα super cars της Mercedes.

Πέρυσι ανανεώθηκε σε σημαντικό βαθμό σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά της, ενώ τώρα ακολουθεί μια ακόμα ανανέωσή της, που αφορά τις πιο μικρές, εξακύλινδρες εκδόσεις της και σύμφωνα με την ίδια τη γερμανική εταιρεία έχει χαρακτήρα lifestyle.

Αυτό στην πράξη σημαίνει νέα χρώματα αμαξώματος, προαιρετική χρήση της μάσκας των οχτακύλινδρων εκδόσεων και ο εμπλουτισμός των δυνατοτήτων εξατομίκευσης με νέες δυνατότητες και καινούργια πακέτα εξοπλισμού. Μεταξύ αυτών και το Νight II,με τις λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμιο, ενώ υπάρχουν και καινούργιες ζάντες με διάμετρο μέχρι και 21 ιντσών.

Αντίστοιχης λογικής είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, ενώ από εκεί και πέρα έχει αναβαθμιστεί η πνευματική ανάρτηση και έχουν προσαρμοστεί εκ νέου οι ρυθμίσεις της προκειμένου τα προγράμματα που δίνουν αντίστοιχα έμφαση στην άνεση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά να γίνουν ακόμα πιο διακριτά μεταξύ τους.

Οι εξακύλινδροι των 3.000 κυβικών με την ήπια υβριδική υποβοήθηση των 367 και 435 ίππων των GT 43 και GT 53 4MATIC+ αντίστοιχα θα συνεχίσουν χωρίς αλλαγές. Προς το τέλος του έτους πάντως αναμένονται και οι εξηλεκτρισμένες εκδοχές του V8 των 4.000 κυβικών, με κορυφαία την 73e που θα φτάνει τους 800 ίππους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ