ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Kodiaq, το μεγάλο SUV της Skoda ανανεώθηκε

To Kodiaq, το μεγάλο SUV της Skoda ανανεώθηκε

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια παρουσίας η Skoda προχωρά στην ανανέωση του πιο μεγάλου SUV της γκάμας της, του Kodiaq.

Το Kodiaq στην τελευταία του εκδοχή ξεχωρίζει χάρη στην πιο όρθια εξαγωνική μάσκα του, η οποία συνδυάζεται με πιο στενούς, στάνταρ LED προβολείς.

Ταυτόχρονα έχουν βελτιστοποιηθεί αεροδυναμικά πολλά σημεία του μεγάλου SUV, ενώ σε αυτό συμβάλλουν και οι νέες ζάντες αλουμινίου των 19 ή 20 ιντσών με τα αφαιρούμενα καλύμματα.

Το ανανεωμένο Kodiaq μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών που διαθέτει πέντε διαφορετικές διατάξεις, ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει και ένα ηχοσύστημα Canton με απόδοση 625 Watt και συνολικά 10 ηχεία.

Η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Kodiaq αποτελείται από δύο σύνολα βενζίνης με 150 και 190 ίππους και δύο diesel με απόδοση 150 και 200 ίππων. Επίσης υπάρχει και το σπορ RS που πλέον κινείται από τον 2.0 TSI των 245 ίππων.

Η ανανέωση του Kodiaq περιλαμβάνει και εμπλουτισμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, καθώς και τις πρακτικές λύσεις που η Skoda ονομάζει Simply Clever.

Η νέα εκδοχή του Skoda Kodiaq θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι και τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές των μεμονωμένων εκδόσεών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ