ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Bentley Mulsanne Grand Limousine είναι η επιτομή της πολυτέλειας

H Bentley Mulsanne Grand Limousine είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Η Bentley Mulsanne ήταν μέχρι τη διακοπή της παραγωγής της πριν από λίγο καιρό η ναυαρχίδα της Bentley και ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα που μπορούσε να αγοράσει κανείς.

Όμως επειδή για πολλούς δεν υπάρχει όριο η Mulliner, το ειδικό τμήμα της Bentley που υλοποιεί όλες τις ειδικές παραγγελίες, είχε κατασκευάσει πριν από 6 χρόνια, το 2015, πέντε ειδικές Mulsanne.

Τις οποίες ονομάζει Grand Limousine by Mulliner, ήταν παραγγελία ενός πελάτη της μάρκας, δεν έχουν ταξινομηθεί ποτέ από τότε και τώρα πωλούνται.

Σε τι συνίσταται το Grand Limousine; Καταρχήν στην επιμήκυνση κατά ένα ολόκληρο μέτρο, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος πίσω από τον οδηγό και για δύο επιπλέον ανεξάρτητα καθίσματα που έχουν αντίθετο προσανατολισμό σε σχέση με τα στάνταρ. Όλα τα καθίσματα είναι κλιματιζόμενα, ενώ φυσικά και υπάρχει μπαρ με κρυστάλλινα ποτήρια και όλα τα κομφόρ, αλλά και δυνατότητα σύνδεσης iPad σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εργαστεί.

Ενδιαφέρον είναι πως η επιμήκυνση του αμαξώματος συνδυάστηκε και με την ανύψωση της οροφής κατά 79 χιλιοστά, αφενός για να διατηρηθούν οι σωστές αναλογίες του αμαξώματος αλλά και για να εξασφαλιστεί η κορυφαία άνεση στο εσωτερικό.

Ο κινητήρας είναι ο κλασικός V8 των 6,75 λίτρων της μάρκας και αποδίδει 512 ίππους και 1.020 Nm, ενώ από πλευράς χρωμάτων αμαξώματος υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Από το μπλε της λιμουζίνας των φωτογραφιών μας μέχρι το μαύρο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ