ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Joy θα έχει και πίστα καρτ για αγώνες εν πλω

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Joy θα έχει και πίστα καρτ για αγώνες εν πλω

Αν παρακολουθεί κανείς έστω και λίγο την κατάσταση με τα καινούργια κρουαζιερόπλοια που χτίζονται θα διαπιστώσει πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει, μιας και τα μεγέθη τους ολοένα και μεγαλώνουν και οι παροχές τους διαρκώς αυξάνονται.

Μέχρι την υπερβολή, μιας και θα έχουν έως και πίστα καρτ, όπως αυτή που βλέπετε και η οποία βρίσκεται στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Joy, της εταιρείας Norwegian Cruise Line (NCL), που θα είναι έτοιμο να σαλπάρει το 2017. Μάλιστα η συγκεκριμένη πίστα θα έχει τέτοιες προδιαγραφές που θα μπορεί να φιλοξενήσει και επαγγελματίες οδηγούς. Από την άλλη δεν είναι βέβαιο πως θα συγκινήσει τους συνολικά 3.900 επιβάτες, οι οποίοι θα είναι ως επί το πλείστον Κινέζοι, μιας και η βάση του Norwegian Joy θα είναι το Πεκίνο και η Σαγκάη. Ίσως να βρουν πιο ενδιαφέροντες τους εξοιμοιωτές πτήσης και οδήγησης ή την αίθουσα με τα φωτόσπαθα από τα Star Wars..

Από την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, γιατί αν κρίνουμε από τον τρόπο που οδηγούν και από τον αριθμό των ατυχημάτων στην Κίνα μπορεί τα καρτ της πίστας να γίνουν κάποια στιγμή και υποβρύχια. Πάντως το ζητούμενο, να έχει δηλαδή το Joy ένα επιπλέον ατού επιτεύχθηκε και μάλλον αυτό είναι το πιο σημαντικό και όχι αν η πίστα χρησιμοποιηθεί πραγματικά... Αν χρησιμοποιηθεί πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως αφού πέσει η καρό σημαία οι οδηγοί θα έχουν πολλές δυνατότητες να γιορτάσουν τουλάχιστον τη συμμετοχή τους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ