ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ferrari: Παρέλαση χιλιάδων... ίππων στον Πειραιά

Ferrari: Παρέλαση χιλιάδων... ίππων στον Πειραιά
CNN GREECE / ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA» έφτασε για πρώτη φορά στο μεγάλο λιμάνι του Δήμου Πειραιά και από σήμερα έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή – θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Το «παρών» δίνουν 30 πανέμορφα αυτοκίνητα τα οποία φέρουν την υπογραφή της Ferrari – μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1.

Τα θρυλικά ιταλικά αυτοκίνητα θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.

Παράλληλα, τα 30 αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες, ενώ 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για μια δράση του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ