Alfa Romeo: Δεν θα κατασκευάζουμε tablet με αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Η τάση που θέλει τις οθόνες στο εσωτερικό των αυτοκινήτων να γίνονται όλο και πιο πολλές και όλο και πιο μεγάλες φαίνεται πως δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνο τον Jean-Philippe Imparato. Το νέο επικεφαλής της Alfa Romeo, που έχει να επιδείξει και μια επιτυχημένη θητεία στην Peugeot.
O Imparato λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα πουλάω iPad με αυτοκίνητο τριγύρω. Θα πουλάω Alfa Romeo», δήλωση που δεν μπορεί παρά να ενθουσιάζει τους φανατικούς οπαδούς της μάρκας. Όπως και το ότι η ιστορική εταιρεία θα συνεχίζει να μιλά στο συναίσθημα. Μεταξύ άλλων και με τον ήχο των νέων μοντέλων της.

Το πως θα επιτευχθεί αυτό είναι ένα καλό ερώτημα, μιας και η Stellantis, στην οποία ανήκει πλέον η Alfa Romeο, έχει δηλώσει πως από το 2027 όλα τα μοντέλα της μάρκας θα είναι ηλεκτρικά.
Ενδιαφέρον είναι και το πως θα αντιμετωπιστεί τελικά και το θέμα με τις οθόνες, μιας και η τάση είναι πολύ ισχυρή και δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί από κάποιον κατασκευαστή
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41
Υπόθεση Έπσταιν: Στο φως χιλιάδες απόρρητα αρχεία - Τι αναφέρουν για Κλίντον, Τζάκσον και Τζάγκερ
11:30
Τροχαίο στην Κρήτη: IX εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο - Νεκρός ο οδηγός (pics)
11:21
Βία ανηλίκων: Ο ρόλος των social media, των γονιών και τα μεταμφιεσμένα συναισθήματα
11:12