ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Cupra θα διαφοροποιηθεί περισσότερο από τη Seat στο μέλλον

H Cupra θα διαφοροποιηθεί περισσότερο από τη Seat στο μέλλον

Η Cupra ξεκίνησε ως η υπο-μάρκα με τον πιο σπορ χαρακτήρα της Seat, ενώ ταυτόχρονα έχει και ένα δικό της μοντέλο, το Formentor. Το οποίο αποδεικνύεται επιτυχημένο με αποτέλεσμα να βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του ομίλου Volkswagen.

Σε σκέψεις για την τοποθέτηση της Cupra κοντά στην premium κατηγορία και για το διαχωρισμό της γκάμας της από τα αντίστοιχα Seat.

H οποία Seat θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο λεγόμενο value for money, καθώς και σε άλλες μορφές κινητικότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ Mo που παρουσίασε πρόσφατα.

Με βάση αυτήν την προσέγγιση τόσο το ηλεκτρικό Born όσο και το μεγάλο SUV Tavascan θα διατίθενται αποκλειστικά με τα σήματα της Cupra, ενώ το ίδιο θα ισχύει κατά πάσα πιθανότητα και για την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Rebel.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως κάτω από τα αμαξώματα θα υπάρχουν διαφορές. Τόσο στα Seat όσο και στα Cupra θα χρησιμοποιούνται τα ίδια πλαίσια του ομίλου Volkswagen, καθώς και τα ίδια μηχανικά μέρη. Ενδεχόμενα με διαφοροποιήσεις στην απόδοσή τους, προκειμένου και να υποδηλώνεται ο πιο σπορ χαρακτήρας των Cupra.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ